Futbola vēsture
+5
martinsk
Lukstins88
Vylks
dainissimo
velnciemietis
9 posters
The beautiful game :: Futbols :: Cits
Lapa 2 no 43
Lapa 2 no 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Re: Futbola vēsture
8 из 15. Автостопом вам лучше не ездить, но среди друзей можете сойти за эксперта
dainissimo- Admin
- Number of posts : 36577
Dzīvesvieta : Jelgava
labdien rakstīja:velnciemietis rakstīja:labdien rakstīja:labdien rakstīja:QUIZ!
Pret Latvijas izlasi spēlējis nav, taču viņa valsts ir spēlējusi pret Latviju vairākas reizes.
Savā laikā spēlēja kādā Eiropas pašlaik modernā klubā, kad tas vēl NEBIJA KĻUVIS PAR MEINSTRĪMU.
Šajā klubā aizvadīja trīs sezonas, bija viens no stabiliem vidējās līnijas spēlētājiem.
Pazīmes: jaunībā bija ruds, taču vēlāk pārkrāsoja matus blondā krāsā. Gara auguma.
Karjeru jau ir beidzis gandrīz kā pirms 10 gadiem.
Gaidu Velnu, šo viņam vajadzētu zināt.
TIKMĒR: http://ua.tribuna.com/football/1031649054.html
6 из 15. Ну, по крайней мере вы можете отличить Манчестер от Днепропетровска.
Es pis pārāk lielas ekspektācijas tev. Nebūs Prosinečki?
Vizuāli ļoti tuvu, tiešām, taču uzsvars uz klubu, kurā spēlējis. Prosinečki spēlējis Barsā un Real - tas ir bijis meinstrīms VIENMĒR.
Mana quiza varonis ir spēlējis Francijas čempionātā. Ir bijis arī Euro 1996 dalībnieks...
Nu tad tālāk tikai ar wiki palīdzību...
velnciemietis- Number of posts : 21853
Dzīvesvieta : Varšava
velnciemietis rakstīja:labdien rakstīja:velnciemietis rakstīja:labdien rakstīja:labdien rakstīja:QUIZ!
Pret Latvijas izlasi spēlējis nav, taču viņa valsts ir spēlējusi pret Latviju vairākas reizes.
Savā laikā spēlēja kādā Eiropas pašlaik modernā klubā, kad tas vēl NEBIJA KĻUVIS PAR MEINSTRĪMU.
Šajā klubā aizvadīja trīs sezonas, bija viens no stabiliem vidējās līnijas spēlētājiem.
Pazīmes: jaunībā bija ruds, taču vēlāk pārkrāsoja matus blondā krāsā. Gara auguma.
Vizuāli ļoti tuvu, tiešām, taču uzsvars uz klubu, kurā spēlējis. Prosinečki spēlējis Barsā un Real - tas ir bijis meinstrīms VIENMĒR.
Mana quiza varonis ir spēlējis Francijas čempionātā. Ir bijis arī Euro 1996 dalībnieks...
Nu vecīt, vecīt - Osetijas futbola skolas audzēknis...
女- Number of posts : 26920
Ta jau laikam būs Igors Janovskis.
Vylks- Number of posts : 381
Vylks rakstīja:Ta jau laikam būs Igors Janovskis.
Lūk, to es saprotu. Uzreiz var redzēt, ka speciālists forumam pievienojies!
Tagad Tava kārta.
labdien rakstīja:velnciemietis rakstīja:labdien rakstīja:velnciemietis rakstīja:labdien rakstīja:labdien rakstīja:QUIZ!
Nu vecīt, vecīt - Osetijas futbola skolas audzēknis...
Haha, tad jau uzreiz vajadzēja saprast hints uz krieviem, bet nu šis man nebūtu iznācis
labdien rakstīja:Vylks rakstīja:Ta jau laikam būs Igors Janovskis.
Lūk, to es saprotu. Uzreiz var redzēt, ka speciālists forumam pievienojies!
Tagad Tava kārta.
oo burvīgi, tad nākamo mīklu varu uzdot es...
Cerams, ka nebūs pārak viegla.
Kā leģionārs aizvadījis vairāk nekā 100 spēles vienā Eiropas top čempionātu vadošajām komandām, nospēlējot tur nepilnas 5 sezonas.
Kopā ar to vienreiz arī izcīnījis šīs valsts čempiona titulu. Bijis viens no kluba pamatsastāva aizsargiem.
Savulaik bijis incidents (lai nebūtu pārāk viegli pagaidām neminēšu konkrēti kāds) ar vienu no šobrīd pazīstamākajiem treneriem, kurš tolaik spēlēja principiālāko konkurentu komandā.
Pēc tam ieguvis diezgan lielu popularitāti kluba līdzjutēju vidū.
Vēlāk pēc spēlētāja karjeras beigām arī pats pievērsies trenera arodam. Īsu laiku strādājis par trenera asistentu arī jau minētajā klubā.
Pie tam - pie tā paša trenera, kurš savulaik viņu uzaicināja kā spēlētāju. Tiesa, galveno treneri drīz atlaida un arī pats tur ilgi nepalika.
Šobrīd trenera asistents (pie kāda cita sava bijušā trenera) citas valsts spēcīgā klubā, kur spēlē vairāki viņa tautieši.
Spēlējis savas valsts izlasē, arī pret Latviju. Ar valsts izlasi vienreiz kļuvis par sava kontinenta čempionu.
Grieķu aizsargs?
Mjā, te nu mēs esam. Saku, ka grieķis tas nav, jo neviens grieķu aizsargs nav tik daudz citviet Eiropā kapājis. Bet spānis arī nav, tie tak visi La Ligā spēlēja. Sava kontinenta čempions. Nu tad jau Eiropas čempions, ja jau ir pret LV spēlējis. Francūzis nevar būt, nav spēlēts. Kāds vācietis? Arī taču nav spēlēts. Dānis? Iespējams, bet nesaprotu, kurš tas varētu būt. Pārāk zvaigžņots izklausās, bet Dānijai Euro 1992 bija visai viduvēja izlase, apskatieties paši wiki.
Redzi, Vylk, mēs šeit neesam nekādi eksperti, bet gan futbola salašņas. Izņemot Velnu šeit par futbolu tā īsti neviens neinteresējas. Pārējiem katram ir savs klubs/izlase par kuru tad no A-Z viņi visu zina (fanboys), bet par futbolu kopumā, kur nu vēl par tā vēsturi... tikai Velns var kaut ko pateikt. Pārējiem ir citas primārākas prioritātes dzīvē. Es te vispār tikai muļķi dzenu, man futbols reāli besī laukā. It īpaši klubu līmenī.
Nu nebūs. Pārāk smagi šis ir. Vajag vēl kādu norādi, bet tad jau kauns paliks, ka visu mutē ieliks un pat tad nezinās pareizo atbildi...
Redzi, Vylk, mēs šeit neesam nekādi eksperti, bet gan futbola salašņas. Izņemot Velnu šeit par futbolu tā īsti neviens neinteresējas. Pārējiem katram ir savs klubs/izlase par kuru tad no A-Z viņi visu zina (fanboys), bet par futbolu kopumā, kur nu vēl par tā vēsturi... tikai Velns var kaut ko pateikt. Pārējiem ir citas primārākas prioritātes dzīvē. Es te vispār tikai muļķi dzenu, man futbols reāli besī laukā. It īpaši klubu līmenī.
Nu nebūs. Pārāk smagi šis ir. Vajag vēl kādu norādi, bet tad jau kauns paliks, ka visu mutē ieliks un pat tad nezinās pareizo atbildi...
neticu, ka Vylks pītu šeit Spāniju iekšā. Japāna un ASV atkrīt, tad gan jau kkādi āfrikāņi. bet kāds āfrikānis var kļūt par trenera asistentu vai fanu mīluli?
termometrs- Number of posts : 33312
Dzīvesvieta : Mezim, dļa pizdi ņezameņim
Jā, laikam ir mazliet par smagu... Būšu nedaudz pārcenties un samezglojis. Un par to "šobrīd..." ir mazliet neprecīzi, pārbaudīju - viņam šovasar beidzās līgums un vairs tur nestrādā.
Bet nu labi... papildus informācija.
Par to incidentu ar kādu šobrīd atzītu treneri. Vārdu sakot, viņš (mana stāsta varonis) iespļāva tam sejā.
Nē grieķis nav... un arī citi minējumi aizved citos virzienos...
Bet nu labi... papildus informācija.
Par to incidentu ar kādu šobrīd atzītu treneri. Vārdu sakot, viņš (mana stāsta varonis) iespļāva tam sejā.
Nē grieķis nav... un arī citi minējumi aizved citos virzienos...
ne jau Raikārds.
nu Raikārds nebūs. neatminos, ka tajā laikā mēs būtu ar Nīderlandi spēlējuši. bet nu domu gājiens interesants
Es toč šo nezinu. Ja nevaru incidentu iedomāties tad nav variantu
dainissimo- Admin
tieši manas domas. viņš tak jau deviņdesmito vidū beidza un treneris lielāks par Folleru. bet nevienu citu nevaru iedomāties, kurš paliktu atmiņā par spļāvienu tādā līmenī (izņemot Totī, kurš nav Eiropas čempions).Vylks rakstīja:nu Raikārds nebūs. neatminos, ka tajā laikā mēs būtu ar Nīderlandi spēlējuši. bet nu domu gājiens interesants
Viss. Man nav variantu.
Mana rekacija uz šo jautājumu:
Mana rekacija uz šo jautājumu:
ok... vēl dažas norādes.
visi 3 fakti - gan spēle ar Latviju, gan uzvara ar izlasi savas konfederācijas čempionātā, gan incidents ar spļāvienu notika vienā gadā.
Ar viņu kopā izlasē tolaik spēlēja vēl slavenāks viņa kluba biedrs.
visi 3 fakti - gan spēle ar Latviju, gan uzvara ar izlasi savas konfederācijas čempionātā, gan incidents ar spļāvienu notika vienā gadā.
Ar viņu kopā izlasē tolaik spēlēja vēl slavenāks viņa kluba biedrs.
Antonio Karloss Cago
Lukstins88- Number of posts : 33916
Dzīvesvieta : Ādaži
Lukstins88 rakstīja:Antonio Karloss Cago
Bravo!
tātad kas bija norādēs:
klubs - AS Roma
draudzības spēle Brazīlija - Latvija 1999. gadā, vēlāk uzvara Copa America
spļāviens sejā Djego Simeonem Romas derbijā, kad Simeone spēlēja Lazio
treneris, kurš uzaicināja viņu gan kā spēlētāju, gan vēlāk kā asistentu - Zdeneks Zemans.
vēlāk pie cita sava bijušā trenera Mirčas Lučesku - asistents Doņeckas "Shakhtar".
Es pis, man pirmā dzirdēšana par tādu kadru vispār
labdien rakstīja:Es pis, man pirmā dzirdēšana par tādu kadru vispār
Ok, nav tik traki ar mani. Luksts vienkārši copy/paste aizmirsis taisīt: https://en.wikipedia.org/wiki/Ant%C3%B4nio_Carlos_Zago
Bet nu arī Zago laikam nebūšu zinājis.
Jep, es arī tādu nezināju
dainissimo- Admin
1999. gads tomēr pa tālu, lai TĀDUS notikumus zinātu. lai gan labs, Vilk. visu cieņu Lukstam, bet neticu, ka viņš to zināja bez divu dienu guglēšanas. bots.
davaj vēl
davaj vēl
Tur jau tik daudz tika pateikts priekšā, ka wiki-cat atlika tik vien kā pareizi gūglē iesist datus.
Tagad jau Lukstam būtu jāmauc, bet šaubos vai sagaidīsim, ja vien webā nav kāds algoritms, kas štancē tamlīdzīgus jautājumus.
Tagad jau Lukstam būtu jāmauc, bet šaubos vai sagaidīsim, ja vien webā nav kāds algoritms, kas štancē tamlīdzīgus jautājumus.
nu, Lukst! saņemies.
Lapa 2 no 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Similar topics
» Skaitļi futbolā
» Tehnoloģijas futbolā
» Futbola melnā puse
» Latvijas un Pasaules futbola ekspertu spēka rangs
» Tehnoloģijas futbolā