Coppa Italia
+5
martinsk
Lukstins88
velnciemietis
termometrs
makaweli
9 posters
The beautiful game :: Futbols :: Itālija
Lapa 1 no 4
Lapa 1 no 4 • 1, 2, 3, 4
Coppa Italia
Esmu noskatījies gandrīz visas šīs kārtas spēles, šodien mēģināšu piebeigt kārtu ar Lazio un Milan spēlēm.
Vakardiena vienkārši nošokēja. Roma vispār tādi amēbas. Kā viņi pamanījās zaudēt Spezia? Vienīgais, kas man tajā šķiet pozitīvs, ir tas, ka Garsija varētu būt soli tuvāk rindai nodarbinātības dienestā. Varbūt pat varētu pacīnīties ar Realu ziemas izskaņā. Pie pašreizējā futbola neko citu kā smagu zaudējumu iedomāties nespēju.
Fiorentina arī mani pārsteidza. Sastāvs taču bija normāls. Tā viena epizode pašās spēles beigās, kad sarkano nopelnīja Gonzalezs un tas pretinieku uzbrucējs bija totāls faress. Tāds muļķis tas neģeris. Es tiesneša vietā noraidītu to lohu, bet Gonzalezu pasaudzētu. Labi, tā es tagad saku, bet roka vien niezētu tā izdarīt. Pilnīgs debiloīds.
Juve arī bez problēmām pārvarēja nemaz ne tik parocīgo un vieglo pretinieku. Dzadza gan manuprāt bija pelnījis noraidījumu neilgi pirms saviem pirmajiem gūtajiem vārtiem, bet tas ir ūdens zem tilta. Ļoti pārliecinoši no Juves. Pogbā skaistu soda sitienu ielika. Dibala arī savus vārtus iesita. Torino bez variantiem, izskatījās, ka Venturas padotie nebija atbilstoši noskaņojušies tai spēlei, pārāk daudz nevajadzīgas agresijas, kas beigās likumsakarīgi rezultējās sarkanajā kartītē Molināro.
Napoli kā bērnus apspēlēja Veronu, te neko jaunu nepateikšu.
Mēs arī ļoti labi nospēlējām pret Cagliari. Bija otrā puslaika sākumā labs moments viesiem, bet, pa lielam, mēs kontrolējām spēli. Brozovičam atkal ļoti skaisti vārti. Tagad spēle pret Napoli, būs jākapājas atkal. Bet labs pretinieks, patīk, ka salozēja šādi.
Vakardiena vienkārši nošokēja. Roma vispār tādi amēbas. Kā viņi pamanījās zaudēt Spezia? Vienīgais, kas man tajā šķiet pozitīvs, ir tas, ka Garsija varētu būt soli tuvāk rindai nodarbinātības dienestā. Varbūt pat varētu pacīnīties ar Realu ziemas izskaņā. Pie pašreizējā futbola neko citu kā smagu zaudējumu iedomāties nespēju.
Fiorentina arī mani pārsteidza. Sastāvs taču bija normāls. Tā viena epizode pašās spēles beigās, kad sarkano nopelnīja Gonzalezs un tas pretinieku uzbrucējs bija totāls faress. Tāds muļķis tas neģeris. Es tiesneša vietā noraidītu to lohu, bet Gonzalezu pasaudzētu. Labi, tā es tagad saku, bet roka vien niezētu tā izdarīt. Pilnīgs debiloīds.
Juve arī bez problēmām pārvarēja nemaz ne tik parocīgo un vieglo pretinieku. Dzadza gan manuprāt bija pelnījis noraidījumu neilgi pirms saviem pirmajiem gūtajiem vārtiem, bet tas ir ūdens zem tilta. Ļoti pārliecinoši no Juves. Pogbā skaistu soda sitienu ielika. Dibala arī savus vārtus iesita. Torino bez variantiem, izskatījās, ka Venturas padotie nebija atbilstoši noskaņojušies tai spēlei, pārāk daudz nevajadzīgas agresijas, kas beigās likumsakarīgi rezultējās sarkanajā kartītē Molināro.
Napoli kā bērnus apspēlēja Veronu, te neko jaunu nepateikšu.
Mēs arī ļoti labi nospēlējām pret Cagliari. Bija otrā puslaika sākumā labs moments viesiem, bet, pa lielam, mēs kontrolējām spēli. Brozovičam atkal ļoti skaisti vārti. Tagad spēle pret Napoli, būs jākapājas atkal. Bet labs pretinieks, patīk, ka salozēja šādi.
makaweli- Number of posts : 6737
Dzīvesvieta : Tukums
Re: Coppa Italia
njā, Romu vienkārši miskastē izmest. disgrace. bet baidos, ka tur ne Garsijā vaina, bet peņa galvās virs viņa.
termometrs- Number of posts : 33312
Dzīvesvieta : Mezim, dļa pizdi ņezameņim
LAZIO (4-3-3) - Berisha; Konko, Mauricio, Hoedt, Radu; Cataldi, Biglia, Milinkovic-Savic; Candreva, Matri, Felipe Anderson. All.: Pioli. A disp.: Guerrieri, Matosevic, Patric, Prce, Braafheid, Seck, Onazi, Mauri, Morrison, Oikonomidis, Djordjevic, Klose.
Indisponibili: de Vrij, Lulic, Kishna, Basta, Keita, Gentiletti, Marchetti
Squalificati: Parolo
Diffidati: nessuno
UDINESE (3-5-1-1) - Meret; Danilo, Domizzi, Pasquale; Widmer, Iturra, Guilherme, Marquinho, Ali Adnan; Evangelista; Perica. All.: Colantuono. A disp.: Romo, Perisan, Felipe, Camigliano, Edenilson, Piris, Badu, Fernandes, Insua, Aguirre, Kone, Lodi.
Indisponibili: Zapata, Merkel, Heurtaux
Squalificati: nessuno
ARBITRO: Damato (sez. Barletta)
ASSISTENTI: De Pinto e Musolino
IV UOMO: Cervellera
Lazio samērā pieklājīgu sastāvu izlikuši, viesiem gan izskatās, ka par šo turnīru pohuj.
Indisponibili: de Vrij, Lulic, Kishna, Basta, Keita, Gentiletti, Marchetti
Squalificati: Parolo
UDINESE (3-5-1-1) - Meret; Danilo, Domizzi, Pasquale; Widmer, Iturra, Guilherme, Marquinho, Ali Adnan; Evangelista; Perica. All.: Colantuono. A disp.: Romo, Perisan, Felipe, Camigliano, Edenilson, Piris, Badu, Fernandes, Insua, Aguirre, Kone, Lodi.
Indisponibili: Zapata, Merkel, Heurtaux
Squalificati: nessuno
ARBITRO: Damato (sez. Barletta)
ASSISTENTI: De Pinto e Musolino
IV UOMO: Cervellera
Lazio samērā pieklājīgu sastāvu izlikuši, viesiem gan izskatās, ka par šo turnīru pohuj.
Es pat nezinu, bet futbolu viņi nespēlē, ja spēlē, tad takoj futbol nam ņe nužen.termometrs rakstīja:njā, Romu vienkārši miskastē izmest. disgrace. bet baidos, ka tur ne Garsijā vaina, bet peņa galvās virs viņa.
ā, nu, jā. futbols arī atbaidošs. bet, ko var gribēt, ja komanda spēlē vienu no skaistākajiem futboliem Eiropā un pēc katras sezonas vadība pārdod visus līderus un vietā neko neņem? pēdējās 3 sezonās viņiem 3 dažādas aizsardzības. wtf.
Tā ļoti man pēdējoreiz viņu futbols patika, kad Spaletī viņus trenēja. Šosezon arī patīkami sāka, bet tur kaut kas nav, jā. Tāds regress. Kāds atceras, kā izskatās tāds spēlētājs kā Strotmans?
Tak viņi tur ņem visādus foršos, tad nogrūž kaut kur. Tas pats Paredes, Dumbija. Tagad Falke un Salahs. Ja Tu par aizsardzību, tad jā - tā nevar. Nepatīk man Ščestnijs arī, taču varēja atrast kādu pašma'ju vārtsargu.
Eiii nost, Domicī gandrīz trauma. Psc, kas par nedēļu džekam...
Tak viņi tur ņem visādus foršos, tad nogrūž kaut kur. Tas pats Paredes, Dumbija. Tagad Falke un Salahs. Ja Tu par aizsardzību, tad jā - tā nevar. Nepatīk man Ščestnijs arī, taču varēja atrast kādu pašma'ju vārtsargu.
Eiii nost, Domicī gandrīz trauma. Psc, kas par nedēļu džekam...
nesaprotami strādā Roma. īpaši žēl, jo komanda pierādīja, ka var rādīt rezultātu. var arī ČL cienījami spēlēt. tādai komandai darboties pēc principa, ka katru sezonu jāpārdod labākie ir noziegums.
Neticami, bet Udīne iesāk labāk. MAurisio gandrīz atved golu, Beriša izručī.
Pareizi, ja reiz runājam par treneriem, kuri varētu tikt atlaisti, tad vēl tuvāk tam ir Pioli. Labi, ka vismaz EL tika tālāk.
Blee, kā Kandreva neiestia. Lazio mazliet atgūstas.
Pareizi, ja reiz runājam par treneriem, kuri varētu tikt atlaisti, tad vēl tuvāk tam ir Pioli. Labi, ka vismaz EL tika tālāk.
Blee, kā Kandreva neiestia. Lazio mazliet atgūstas.
jū, wtf notiek ar Lācio?
Un cik es zinu nav jau tā, ka viņiem tas būtu tik ļoti vajadzigs - pārdot savus līderus. Nav jau tik nabadzīgi.termometrs rakstīja:nesaprotami strādā Roma. īpaši žēl, jo komanda pierādīja, ka var rādīt rezultātu. var arī ČL cienījami spēlēt. tādai komandai darboties pēc principa, ka katru sezonu jāpārdod labākie ir noziegums.
Grūti teikt, sastāvs gandrīz identisks pagājušās sezonas. Labi, izgāza transfēru kampaņu, savainojās De Vrijs, bet tas galīgi nav adekvāti. Sezonas sākums vispār bija psc - audējums CL kvalifikācijā, tad vēl sagrāve no Chievo...Bomži.termometrs rakstīja:jū, wtf notiek ar Lācio?
Nupat vēl neizšķirts pret Sampdoriju savās mājās. Bēdīgi.
Tas ir psc, atkal parubījos. Nogulēju visus trīs golus, vismaz iznākums loģisks, pēc izliktā sastāva Lazio vajadzēja uzvarēt. Vismaz vakara spēli nenogulēšu.
Pieslēdzos 1/4 fināla mačam Napoli-Inter kopš 2. puslaika vidus. Strīms no sen neredzētā http://www.football-tv.ru/ kanāla, kurā šķiet tik kaut kādu kausu mačus tik esmu skatījies neko vairāk Komentētājs fenomenāls Inter atbrauca pēc rezultāta un to arī dabūja, Maks noteikti priecīgs.
velnciemietis- Number of posts : 21853
Dzīvesvieta : Varšava
Napoli manager Sarri has been banned for 2 games in the Coppa Italia & handed a €20,000 fine for insults to Mancini.
Lukstins88- Number of posts : 33916
Dzīvesvieta : Ādaži
pastāvēja iespēja, ka varētu būt nobanots pat uz diviem mēnešiem. bet tomēr nespēja pierādīt laikam visu.
Lukstins88 rakstīja:Napoli manager Sarri has been banned for 2 games in the Coppa Italia & handed a €20,000 fine for insults to Mancini.
Arī manīju, ka Mančīni gandrīz vai metās virsū viņam pēc mača Nu Sarī teicies, ka esot bijis uzbrauciens no Mančīni puses arī
velnciemietis- Number of posts : 21853
Dzīvesvieta : Varšava
Pilns ar idiotiem manā komandā. Ble, Kongdobija vienkārši balansē uz robežas visu laiku. Tā spēlešana ar vienu kāju tik ļoti viņu limitē, bļe, taču iemācies vismaz minimālu bumbas pārvaldi ar neēro kāju. Termo tur pārdzīvo par Pogbā pārvērtēšanu, paskaties uz manu nēģeri.
Biabiānī vienkārši drausmīgs pirmais puslaiks, labi, viņam es piedodu viņa stāsta dēļ, bet jāmaina nost tāpat. Bail pat teikt, bet laikam pret Perišiču. Nebijām tik slikti, pendele arī tāda hujņa, bet tur pirms tam bija Medela spēle ar roku soda laukumā, tā gan bija pendele. Tāpat arī dzeltenā Mirandam tāda pamīksta, vismaz no tā, ko es redzēju. Nagatomo atkal taisa stulbas kļūdas, laikam tas bija viņš, kurš zaudēja bmbu pie tās situācijas, kad ielaidām. Idiņš, īsumā. Trūkst man dinamisma.
Biabiānī vienkārši drausmīgs pirmais puslaiks, labi, viņam es piedodu viņa stāsta dēļ, bet jāmaina nost tāpat. Bail pat teikt, bet laikam pret Perišiču. Nebijām tik slikti, pendele arī tāda hujņa, bet tur pirms tam bija Medela spēle ar roku soda laukumā, tā gan bija pendele. Tāpat arī dzeltenā Mirandam tāda pamīksta, vismaz no tā, ko es redzēju. Nagatomo atkal taisa stulbas kļūdas, laikam tas bija viņš, kurš zaudēja bmbu pie tās situācijas, kad ielaidām. Idiņš, īsumā. Trūkst man dinamisma.
nu jā, kaut kā nekas no tā Kongbogdijas nesanāk.
Morata beidzot iesit arī no spēles. jācer, ka atgūs pārliecību sevī.
Es gribētu vismaz daļēji pateikties Kongdobijam par Muriljo sarkano, paldies,vecīt, izručīji.
Mak, Tev kādreiz rodas sajūta, ka zajebal jau tā A Sērija?
Iespaidīgi. Po mojemu, sveiciens Žuanam.
Ble, negribas jau tulkot, bet te ir viss, ko es domāju par viņu, laikam neesmu vienīgais
NAGATOMO 5,5 - Inutile negarlo, il rigore nasce su un suo pasticcio all'altezza della linea laterale. E non è la prima volta. Poi offre il solito 100% di impegno ma non cancella la leggerezza. Cuadrado lo mette in crisi, lui tampona con la velocità
NAGATOMO 5,5 - Inutile negarlo, il rigore nasce su un suo pasticcio all'altezza della linea laterale. E non è la prima volta. Poi offre il solito 100% di impegno ma non cancella la leggerezza. Cuadrado lo mette in crisi, lui tampona con la velocità
Lapa 1 no 4 • 1, 2, 3, 4
The beautiful game :: Futbols :: Itālija
Lapa 1 no 4