Fantasy futbols
+6
dainissimo
martinsk
女
Roberts
termometrs
velnciemietis
10 posters
The beautiful game :: Futbols :: Cits
Lapa 25 no 32
Lapa 25 no 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32
Re: Fantasy futbols
Jā, bet amīši tad gribētu arī slēgtu līgu. Un tas ir mīnuss, jo laik tiktu pie labas drafta izvēles(nākošās superzvaigznes?!), apakšējā gala klubi speciāi atdotu spēles
Ja runā par pašu fantasy futbolu, es gribētu fantasy līgās draftu. Nevis 100m budžetu
Ja runā par pašu fantasy futbolu, es gribētu fantasy līgās draftu. Nevis 100m budžetu
dainissimo- Admin
- Number of posts : 36577
Dzīvesvieta : Jelgava
Vovo. Liigu piramiida un akadeemiju sisteema izsleedz iespeeju draftam Eiropas futbolaa.
Liidz algu griestiem gan jau aizies process.
Liidz algu griestiem gan jau aizies process.
Jā salary cap būtu kruti. Arābu šeihi tāpat varētu izplesties, tik jāsamaksā būtu luxury tax. To nu viņi var vēsā mierā atļauties
Bet man tieši interesantāk būtu redzēt kā komandas selektētu sastāvus. Akadēmijai būtu lielāka nozīme, jo neaprij lielu algu tīneidžeri karjeras sākumā
Bet man tieši interesantāk būtu redzēt kā komandas selektētu sastāvus. Akadēmijai būtu lielāka nozīme, jo neaprij lielu algu tīneidžeri karjeras sākumā
dainissimo- Admin
Heh aizmirsu salikt itāļiem sastāvu kārtai, sajūta sliktāka nekā ja būtu aizgulējies no rīta
velnciemietis- Number of posts : 21853
Dzīvesvieta : Varšava
Uzspēlēšu es arī
dainissimo- Admin
Pagaidām izskatās visās līgās galīgi čujs un ņuhs pazaudēts
Man pat ņuhs nekad nav bijis Fantasy palicis tikai dēļ statiem, palūrēt kuriem aizsargiem klīnšīti krājas. Savādāk neviens neuzskaita
dainissimo- Admin
Vynilz rakstīja:Man pat ņuhs nekad nav bijis Fantasy palicis tikai dēļ statiem, palūrēt kuriem aizsargiem klīnšīti krājas. Savādāk neviens neuzskaita
Turklāt sports.ru uzlicis noteikumus, ka vairāk par 2 spēlētājiem no vienas komandas nevar ņemt. Salīdzininājumam ar visām iepriekšējām sezonām visur vājš sākums...
Kkur manīju, ka EPL fantasy būs drafta līgas beidzot. Tas labi. Tā kā spēlēju NBA, NFL, MLB un NHL ar draftiem tad pēdējais laiks arī EPL to bija ieviest. Nākamais solis būtu to izdarīt pārējām 4 līgām kādā normālā saitā
dainissimo- Admin
Limita nav jā
Uztaisītu līgu ar teiksim 10 dalībniekiem. Izlozētu, kurš draftēs pirmais. Tas kurš draftē desmitais, draftē arī kā vienpadsmitais. Tas kurš draftēja pirmais draftē 20ais. Un tā tikai uz priekšu skatoties cik drafta kārtas
Protams lai draftētu jābūt uz vietas savādāk autopick salasīs komandu. kaut vienreiz es netiku uz MLB draftu un autopick man labu skvadu salasīja. 3 minūtes lai izvēlētos spēlētāju
Visi spēlētāji, kuri netika draftēti kļūst par brīvajiem aģentiem, kurus sezonas laikā iespējams paņemt izmetot kādu savu spēlētāju. Tur arī kārtība, kuram pirmā roka katrā kārtā. Teiksim, visi desmit sagribēs Solankī no Liverpūles
Uztaisītu līgu ar teiksim 10 dalībniekiem. Izlozētu, kurš draftēs pirmais. Tas kurš draftē desmitais, draftē arī kā vienpadsmitais. Tas kurš draftēja pirmais draftē 20ais. Un tā tikai uz priekšu skatoties cik drafta kārtas
Protams lai draftētu jābūt uz vietas savādāk autopick salasīs komandu. kaut vienreiz es netiku uz MLB draftu un autopick man labu skvadu salasīja. 3 minūtes lai izvēlētos spēlētāju
Visi spēlētāji, kuri netika draftēti kļūst par brīvajiem aģentiem, kurus sezonas laikā iespējams paņemt izmetot kādu savu spēlētāju. Tur arī kārtība, kuram pirmā roka katrā kārtā. Teiksim, visi desmit sagribēs Solankī no Liverpūles
dainissimo- Admin
Lielām līgām baigi stulbi šitais, man liekas.
Nu labi, uz 10 dalībniekiem vēl ok. Ai, redzēs.
Nu labi, uz 10 dalībniekiem vēl ok. Ai, redzēs.
Nē nu saprotu šitā tikai opcija. Var jau neņemt dalību drafta līgā vai taisīt drafta līgu. Vecā tipa līgas pastāvēs
dainissimo- Admin
Mēģināsim tādu variantu arī?
Vajadzētu pamēģināt
dainissimo- Admin
Pirmais uzmetums
dainissimo- Admin
Nevaru saprast vai Mourinju dos Lindelofam pamatsastāvu vai nedos. Bajī būs noteikti. Tad izvēle starp Smolingu un Lindelofu. Laikam būs jāatstāj Dausons un Sedriks jāņem. Svētajiem ļoti labs pirmo 10 spēļu kalendārs
Tālāk izvēle starp 7m midiem. nevaru izlemt. Zahu noteikti ņemšu
Remzijs - spēlēs pamatā, daudz sitienus izdara. Un man nav neviena senālieša sastāvā
Viljans - Azāram trauma un būs pamats
Fabregass - daudz asisti un Morata ir gudrāks nekā Kosta
Lanzīni - West Ham galvenais pleimeikeris un labs 10 spēļu kalendārs. Tikai standartus(soda sitienus, korneru) varētu atņemt Arnautovičs
Un visbeidzot 6,5m uzbrucējs
Geils - lieliska Championship sezona
Dīnijs - Vatfordas dvēsele. Pendeles izpilda. Tik māc šaubas par fizisko formu
Tālāk izvēle starp 7m midiem. nevaru izlemt. Zahu noteikti ņemšu
Remzijs - spēlēs pamatā, daudz sitienus izdara. Un man nav neviena senālieša sastāvā
Viljans - Azāram trauma un būs pamats
Fabregass - daudz asisti un Morata ir gudrāks nekā Kosta
Lanzīni - West Ham galvenais pleimeikeris un labs 10 spēļu kalendārs. Tikai standartus(soda sitienus, korneru) varētu atņemt Arnautovičs
Un visbeidzot 6,5m uzbrucējs
Geils - lieliska Championship sezona
Dīnijs - Vatfordas dvēsele. Pendeles izpilda. Tik māc šaubas par fizisko formu
dainissimo- Admin
Ligue 1 spēle sports.ru arī startējusi. Un vairāk nevar 3 spēlētājus no vienas komandas. Tgd kā EPL oficiālajā, divi
dainissimo- Admin
Pirmais drafts
Dalberts vēl cer uz Inter
Lemāru ceru uz Arsenal
Balotelli ir Balotelli
Dalberts vēl cer uz Inter
Lemāru ceru uz Arsenal
Balotelli ir Balotelli
dainissimo- Admin
Vynilz rakstīja:Ligue 1 spēle sports.ru arī startējusi. Un vairāk nevar 3 spēlētājus no vienas komandas. Tgd kā EPL oficiālajā, divi
Šķiet, ka pēdējā no top5 līgām sports.ru kurai uzlika 2 spēlētāju ierobežojumu no vienas komandas
Mana Ligue 1 komanda
dainissimo- Admin
Visai līdzīgi
Lapa 25 no 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32