Fantasy futbols
+6
dainissimo
martinsk
女
Roberts
termometrs
velnciemietis
10 posters
The beautiful game :: Futbols :: Cits
Lapa 1 no 32
Lapa 1 no 32 • 1, 2, 3 ... 16 ... 32
Fantasy futbols
Mēs te ar Ruben esam iesākuši spēlēt arī Krievijas premjerlīgas fantasy iekš saita sports.ru
Droši vien, ka savu VK līgu tur izveidot nesanāks. Jautājums ir tāds, kurš kādu fantasy taisās spēlēt jaunajā sezonā?
Oficiālo EPL un ČL jeb vēl kādu? Sports.ru skatos ir arī pārējos top līgas iekļautas
Katrā ziņā ja spēlējam, tad varētu padalīties ar komandām lai var redzēt vismaz kā kuram veicas
Droši vien, ka savu VK līgu tur izveidot nesanāks. Jautājums ir tāds, kurš kādu fantasy taisās spēlēt jaunajā sezonā?
Oficiālo EPL un ČL jeb vēl kādu? Sports.ru skatos ir arī pārējos top līgas iekļautas
Katrā ziņā ja spēlējam, tad varētu padalīties ar komandām lai var redzēt vismaz kā kuram veicas
velnciemietis- Number of posts : 21853
Dzīvesvieta : Varšava
Re: Fantasy futbols
esam jau divas reizes mēģinājuši kaut ko bīdīt, bet nekad nekas nav sanācis. pašam ļoti interesē tāda lieta pirms sezonas, bet tad baigais pohujs uznāk. pagāšsezon A Sēriju arī nekur īpaši neviens nekotēja un neorganizēja. šosezon laikam būs. jau uz epastu reklāmas nāk.
termometrs- Number of posts : 33313
Dzīvesvieta : Mezim, dļa pizdi ņezameņim
http://www.sports.ru/fantasy/football/team/796696.html
Mans RPL.. Pēc Vagnera aiziešanas viņa vietā ieliku Rondonu, jo vnk nezināju kuru vēl likt. Atbrīvojāš 9 punkti, bija jāliek kāds dārgais. Gribēju Halku, bet šams daudz nespēlē..
Vispār pirmo reizi Fantasy spēlēju, esmu gatavs uzklausīt padomus.
Mans RPL.. Pēc Vagnera aiziešanas viņa vietā ieliku Rondonu, jo vnk nezināju kuru vēl likt. Atbrīvojāš 9 punkti, bija jāliek kāds dārgais. Gribēju Halku, bet šams daudz nespēlē..
Vispār pirmo reizi Fantasy spēlēju, esmu gatavs uzklausīt padomus.
Roberts- Number of posts : 529
Dzīvesvieta : Rīga
termometrs rakstīja:esam jau divas reizes mēģinājuši kaut ko bīdīt, bet nekad nekas nav sanācis. pašam ļoti interesē tāda lieta pirms sezonas, bet tad baigais pohujs uznāk. pagāšsezon A Sēriju arī nekur īpaši neviens nekotēja un neorganizēja. šosezon laikam būs. jau uz epastu reklāmas nāk.
Kurā portālā domā spēlēt?
nezinu. nezinu pat portālus, kuri veidos A Sēriju.
sports.ru izskatās, ka varētu būt. Tur jau ir Anglija, Vācija, Nīderlande, Francija un pat Championship Tā ka itāļus arī droši vien, ka tur uztaisīs.termometrs rakstīja:nezinu. nezinu pat portālus, kuri veidos A Sēriju.
Ruben rakstīja:Vispār pirmo reizi Fantasy spēlēju, esmu gatavs uzklausīt padomus.
Es te pēc VK iniciatīvas sāku pagājušosezon, bet ar RPL arī tagad pirmā darīšana.
Šķiet, ka ar CSKA aizsargu ņemšanu Ignašēviča personā esmu iegrābies. Popovs no Kubaņ izskatās labs varētu paņemt
lol, tieši tikko apmainīju viņu pret Timašuku. Tieši sanāca ka apmainot Vagneru pret Rondonu ieekonomēju vienu punktu.
Etoo kamēr man neko nepienes... Ņēm ar domu, ka Anji tagad jaunajā sastāvā visiem sitīs desmitiem golu, un Etoo tam visam būs pa vidu.
Etoo kamēr man neko nepienes... Ņēm ar domu, ka Anji tagad jaunajā sastāvā visiem sitīs desmitiem golu, un Etoo tam visam būs pa vidu.
Pareizi pateicu
Nezinu no sākuma likā Ģimu Kombarovu vajag ņemt, tagad liekas Paršivļuks pat būtu labāka izvēle.
Nezinu no sākuma likā Ģimu Kombarovu vajag ņemt, tagad liekas Paršivļuks pat būtu labāka izvēle.
kaut kāds angļu un itāļu portāls arī rīko. ka tik ne caur football-italia es izgāju uz to. uz krieviem gan negribās paļauties.
Op, aizmirsu RPL prognožu spēli noorganizēt. Ai, tak pajāt.
女- Number of posts : 26920
Noslēguma tabulas? Jeb prognozes? Tak tāpat tur vairāk par 3,4 cilvēkiem diez vai būtulabdien rakstīja:Op, aizmirsu RPL prognožu spēli noorganizēt. Ai, tak pajāt.
Sen nekas par to spēli nebija dzirdēts. Kopš Lielais Galds pirms vairākām sezonām salika Marču, viss kaut kā noklusa...
女- Number of posts : 26920
march_2k rakstīja:EPL fantasy tak jāspēlē šeit
http://fantasy.premierleague.com/
Nu jā, VK būs sava līga tur šogad? Jāaizstāv čempiona tituls
A kāda starpība? Vai tasd visur punktus vienādi neskaita?
Parole jāatceras
dainissimo- Admin
- Number of posts : 36577
Dzīvesvieta : Jelgava
Šī ir oficiālā versija, tur dāsnākus bonusa punktus piešķir, sports.ru papildus bonusa punkti kā mača zvaigznes šķiet, ka netiek piešķirtiRuben rakstīja:A kāda starpība? Vai tasd visur punktus vienādi neskaita?
Hmm, a ir iespēja paskatīties citu spēlētāju komandas?
Savācu savu, bez MU spēlētajiem.
Jāuztaisa espn arī sava komanda
dainissimo- Admin
Līdz šim bija tā, ka to var no sezonas sākuma.Ruben rakstīja:Hmm, a ir iespēja paskatīties citu spēlētāju komandas?
Man šķiet, tāpēc, ka līdz sezonas sākumam visiem ir neierobežots transfēru daudzums. Līdz tam viss no pretinieka atklātības atkarīgs
Es pagājušo sezonu arī spēlēju Itālijas fantasy. Spēlēju sports.ru portālā. Vienu brīdi diezgan labi gāja, biju kāds <100 kopvērtējumā, vairs jau neatceros kurš. Par PL nezinu, varētu jau spēlēt, bet tā līga nekad mani nav saistījusi. Kompānias pēc jau varētu.
makaweli- Number of posts : 6737
Dzīvesvieta : Tukums
Droši. Es jums atkal gribētu pievienoties jebkādā Itālijas fantasy, bet sports.ru es neredzu Itālijas fantasy sadaļu..makaweli rakstīja:Es pagājušo sezonu arī spēlēju Itālijas fantasy. Spēlēju sports.ru portālā. Vienu brīdi diezgan labi gāja, biju kāds <100 kopvērtējumā, vairs jau neatceros kurš. Par PL nezinu, varētu jau spēlēt, bet tā līga nekad mani nav saistījusi. Kompānias pēc jau varētu.
Man radās vēlme spēlēt visām top 5 līgām fantasy
dainissimo- Admin
Lapa 1 no 32 • 1, 2, 3 ... 16 ... 32
The beautiful game :: Futbols :: Cits
Lapa 1 no 32