Fantasy futbols
+6
dainissimo
martinsk
女
Roberts
termometrs
velnciemietis
10 posters
The beautiful game :: Futbols :: Cits
Lapa 11 no 32
Lapa 11 no 32 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32
Re: Fantasy futbols
vienkārši kauns, veči. kauns. kāda jēga? vakar Napoli nespēlēja ne Albiols, ne Kalehons. Juve, protams, ielaida pret pastarīšiem un ne no Bufona, ne no Barzaļī nekādas jēgas nav. Tevess arī nespēlēja. Pjaničs un Hamšiks totāli pa tukšo. Diamantī, protams, arī impotents. domāju, ka Lācio viegls pretinieks, būs sausais, huj, uzreiz ielaiž un Kavanda arī neko neatnes.
tikmēr Čērčī, kuram joprojām neuzticos, turpina pist pa dublim. un De Sanktisam kārtējā sausā. jau 80. pēdējos sešos mačos.
100% šodien izņēmu Palasio un viņš gūs hat-trick pret Fiori. un Rosī, uz kuru visa cerība, 3.minūtē gūs savainojumu.
nu jēbāl.
tikmēr Čērčī, kuram joprojām neuzticos, turpina pist pa dublim. un De Sanktisam kārtējā sausā. jau 80. pēdējos sešos mačos.
100% šodien izņēmu Palasio un viņš gūs hat-trick pret Fiori. un Rosī, uz kuru visa cerība, 3.minūtē gūs savainojumu.
nu jēbāl.
termometrs- Number of posts : 33314
Dzīvesvieta : Mezim, dļa pizdi ņezameņim
Man labi ka Benatia bija paņemts, 12 punktus atnesa, a tā viss kā Termo. Šodien Palasio un Nagatomo diena
Francijā gājis diezgan labi lai gan Lionai un Nicai vajadzēja papist savas spēles un Grenjē ar Cvitaniču neko neizdarīt. Bordeaux arī hz ko darīja, Saivē loģiski neko nesavāca
Spānijā arī hujņa notiek. Real knapi izlien un Isko neko neizdara, Vela pret barsu vsp uz sola palika, Pedro tikmēr pat asistu nevarēja no 4 goliem savākt. Redzes ko zemūdenes izdarīs šovakar, Džovanni, visas cerības uz tevi
Francijā gājis diezgan labi lai gan Lionai un Nicai vajadzēja papist savas spēles un Grenjē ar Cvitaniču neko neizdarīt. Bordeaux arī hz ko darīja, Saivē loģiski neko nesavāca
Spānijā arī hujņa notiek. Real knapi izlien un Isko neko neizdara, Vela pret barsu vsp uz sola palika, Pedro tikmēr pat asistu nevarēja no 4 goliem savākt. Redzes ko zemūdenes izdarīs šovakar, Džovanni, visas cerības uz tevi
dainissimo- Admin
- Number of posts : 36578
Dzīvesvieta : Jelgava
Principaa termo visu pateica arii par mani, kaut arii Cherchi uzticos
velnciemietis- Number of posts : 21853
Dzīvesvieta : Varšava
Laba uzticība, es pirms 3 kārtām domāju, nu cik gan ilgi vāks punktus bet reku atkal
dainissimo- Admin
šodien Itālijā milzīgas izmaiņas priekš fentezija. nespēlēs Hamšiks. priekš pārējiem nespēlēs arī Igvains. Hamšiks vismaz uz maiņu var iznākt.
bļa, neziu ko darīt. moš visu atstāt kā ir?
bļa, neziu ko darīt. moš visu atstāt kā ir?
Atkal nokavēju dedlainu. Vācijā tas man neko neizpurgāja, bet Itālijā...ai, ai, ai. dzer vēl, tu dalbajop!
makaweli- Number of posts : 6737
Dzīvesvieta : Tukums
Neko, varu nomierināt, arī bez dzeršanas palaidu garām Termo postu un pārmaiņas Serie A
Citur cik necik sakārtoju jau nedēļas vidū.
Citur cik necik sakārtoju jau nedēļas vidū.
Tev vismaz nav pohmels
Baigais kapiņš mums tur Apenīnos. Labi, ka man vismaz rezervisti visi ir aktīvi spēlētāji, nevis sēž uz soliņa.
Baigais kapiņš mums tur Apenīnos. Labi, ka man vismaz rezervisti visi ir aktīvi spēlētāji, nevis sēž uz soliņa.
Nu būtu kaut ko aizticis būtu sabojājis, tagad šķiet, ka ideāla kārtamakaweli rakstīja:Vācijā tas man neko neizpurgāja,
Pateicos, vecīt! Jau labu laiku vēlos VdV izņemt ārā. Būtu licis vietā to Krūzi no Gladbahas, redzēju, ka viņš ļoti tuvu uzbrukumam spēlē. Izklausās pēc čīkstēšanas, bet es tā tiešām biju izdomājis, zub daju.
Nu man atkal gļuks, ka Baisters uz laukuma, kaut arī lika Rafaelu starpība gan nekāda, jo abiem pa 2 punktiem šajā kārtā Bet par kapteini atstāju Riberī nevis izvēlējos Levandovskimakaweli rakstīja: Izklausās pēc čīkstēšanas, bet es tā tiešām biju izdomājis, zub daju.
es tieši vakar, paralēli dzeršanai, paskatījos to spēli. Rafaels pie pirmā gola ļoti labi nospēlēja, bet par ļoti labu nospēlēšana diemžēl punktus nedod.
Nu jā, kā hokejā 2 rezultatīvas piespēles diemžēl neskaitamakaweli rakstīja:es tieši vakar, paralēli dzeršanai, paskatījos to spēli. Rafaels pie pirmā gola ļoti labi nospēlēja, bet par ļoti labu nospēlēšana diemžēl punktus nedod.
kāds sports.ru piedalās ČL fentezijā? es izdomāju savākt komandu priekam - aiz neko darīt. nedomāju piedalīties, atstāšu uz pašeju, kā EPL.
EPL esmu 442.vietā Spuru grupā no 1500 dalībniekiem. normāli. pie tā, ka es vispār tur neko neaiztieku.
A Sērijā gan šajā kārtā pagaidām esmu līderis ar 18pts. pārliecinošs līderis pie tam.
EPL esmu 442.vietā Spuru grupā no 1500 dalībniekiem. normāli. pie tā, ka es vispār tur neko neaiztieku.
A Sērijā gan šajā kārtā pagaidām esmu līderis ar 18pts. pārliecinošs līderis pie tam.
ČL un EPL izmantoju tikai oficiālo lapu
dainissimo- Admin
Nu tur pagaidām ne visiem ir pieskaitīti punkti, kamēr risinās mači tikmēr nav vērts tur skatīties kopvērtējumutermometrs rakstīja:
es 4 gadu laikā esmu guvis 4 uzvaras visos prognožu turnīros un fentezijos. man ir vērts skatīties maču gaitā punktus...
Ok, ok, bet principā sports.ru punktu skaitīšana gļuko un reālā situācija ir redzama pēc kārtas noslēgumatermometrs rakstīja:es 4 gadu laikā esmu guvis 4 uzvaras visos prognožu turnīros un fentezijos. man ir vērts skatīties maču gaitā punktus...
ar 4 uzvarām ir domāts, ka uzvarēju 4 kārtas savā karjerā no kādām 300. nevis 4 titulus.termometrs rakstīja:es 4 gadu laikā esmu guvis 4 uzvaras visos prognožu turnīros un fentezijos. man ir vērts skatīties maču gaitā punktus...
Jebkādā variantā atkārtošostermometrs rakstīja:ar 4 uzvarām ir domāts, ka uzvarēju 4 kārtas savā karjerā no kādām 300. nevis 4 titulus.termometrs rakstīja:es 4 gadu laikā esmu guvis 4 uzvaras visos prognožu turnīros un fentezijos. man ir vērts skatīties maču gaitā punktus...
nu, nevar paļauties uz Fiori. nevaru, bļa. kas notiek?!
Messi trauma un pret Celtic nespēlēs, ieliku Ronaldū
dainissimo- Admin
Šosezon EPL atkal izgāšanās, kārtā tikai 39 punkti. VK jau Velns pa 100 punktiem atrāvies, johaidī
dainissimo- Admin
Lapa 11 no 32 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32
The beautiful game :: Futbols :: Cits
Lapa 11 no 32