Latvijas izlase
+12
Roberts
velnciemietis
suvass
Hosa
Farsels
termometrs
AndrisD
martinsk
女
Sky
dainissimo
chelseachamps
16 posters
The beautiful game :: Futbols :: Izlases
Lapa 5 no 39
Lapa 5 no 39 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39
Re: Latvijas izlase
Teiksim tā, tad, kad atrodos Latvijā un LV izlasi dabūnu redzēt pa LTV7 man tā ir komanda par ko just līdzi nevis kritiski skatīties uz spēles kvalitāti
velnciemietis- Number of posts : 21854
Dzīvesvieta : Varšava
Kamešs sevi ļoti parādīja.Protams tā bija tikai Lihtensteina.Un Ruginam manuprāt ir jāspēlē regulāri Krjaukļa vietā.
dainissimo- Admin
- Number of posts : 36580
Dzīvesvieta : Jelgava
Un to saka cilvēks, kas skatās rašas spēles:)labdien rakstīja:Nesaprotu kā to Latvijas izlasi var skatīties. Nu, nestāv man galīgi. Ieslēdzu - bilde atbaidoša, stadions kaut kādas drupas, zāliens briesmīgs un tas futbols. Drausmas.
Iepriekšējo paaudzi jau skatījos, bet nu, tai meistarība bija daudz augstāka.
Bet šodienas spēle man ar vispār nepatika. Kontrolējām, bijām labāki utt, bet pret šāda līmeņa komandām mājās gribu spēka spiedienu. Tikmēr Lihtenšteinas uzbrukumi šķita interesantāki (protams, gan daudz nekvalitatīvāki). Pie pirmās iespējas sita no visām pozīcijām. Pirmajā taimā Kameša gols bija otrais sitiens, šteiniešiem līdz tam bija, ja nemaldos, četri.
suvass- Number of posts : 1026
Nu, Rašas spēles vismaz nenotiek 5 tūkstošu skatītāju aizpildītās tribīnēs ar pretīgu bildi, apgarotu personu komentētāja kabīnē un briesmīgu spēles kvalitāti.
女- Number of posts : 26920
Vynilz rakstīja:Kamešs sevi ļoti parādīja.Protams tā bija tikai Lihtensteina.Un Ruginam manuprāt ir jāspēlē regulāri Krjaukļa vietā.
Rugins nespēlēja Krjaukļa vietā. Bulvītis tas bija , viņš radija nedrošibas sajūtu ļoti bieži. Verpis vakar arī tīri normāli nokapāja.
AndrisD- Number of posts : 1004
Dzīvesvieta : D-pils
Kā tad nē?Bulvītis bija Kļavas vietāAndrisD rakstīja:Vynilz rakstīja:Kamešs sevi ļoti parādīja.Protams tā bija tikai Lihtensteina.Un Ruginam manuprāt ir jāspēlē regulāri Krjaukļa vietā.
Rugins nespēlēja Krjaukļa vietā. Bulvītis tas bija , viņš radija nedrošibas sajūtu ļoti bieži. Verpis vakar arī tīri normāli nokapāja.
dainissimo- Admin
6. februārī mūsējiem pārbaudes spēle ar japāņiem.Jacer ka izsauks labākos.Japānas izlasi varam likt pie Kolumbijas un Beļģijas kā izlasi kas PK var sagādāt šo to interesantu.
dainissimo- Admin
Es gan ceru, ka spēlēt tiks tuvākie rezervisti. Kaut gan zinot Stariku, spēlēs paši labākie
Lukstins88- Number of posts : 33916
Dzīvesvieta : Ādaži
Homofobija straujiem soļiem ienāk arī Latvijas futbolā: http://sportacentrs.com/futbols/lmt_virsliga/14122012-skutelis_busulis_un_balvu_pasniegsana
Būtu bijis kaut neliels sakars ar sportu šogad, stabili ieļūtu seksa cilvēku topa 1.vietā.
Būtu bijis kaut neliels sakars ar sportu šogad, stabili ieļūtu seksa cilvēku topa 1.vietā.
labdien rakstīja:Būtu bijis kaut neliels sakars ar sportu šogad, stabili ieļūtu seksa cilvēku topa 1.vietā.
Un tik un tā tu viņu ieliki 1. vietā
Jo, bļa, viņš taču ir SEKSA GURU!
Eģa ietvītojis, ka ieņēmis 3. vietu balsojumā par labāko futbola žurnālistu. 1. vieta Kosčam, 2. vietā Kreipāns.
Taču, kas mani priecēja visvairāk: 2 balsis šajā balagānā ir ieguvis mūsu pašu Agris jeb suvass!
Ar balsojumu var iepazīties šeit: http://www.lff.lv/lv/lff/laureati/2012/mediji/
Taču, kas mani priecēja visvairāk: 2 balsis šajā balagānā ir ieguvis mūsu pašu Agris jeb suvass!
Ar balsojumu var iepazīties šeit: http://www.lff.lv/lv/lff/laureati/2012/mediji/
Uj, nu prieks par Eģu, izsities cilvēkos: http://futbolavirsliga.lv/index.php/jaunumi/1240-intervija-ar-edmundu-novicki
Ar tik bagātiem un ietekmīgiem cilvēkiem, kā Mežeckis, pat termo ikdienā nekomunicē.
Tas par Puči?
Ar tik bagātiem un ietekmīgiem cilvēkiem, kā Mežeckis, pat termo ikdienā nekomunicē.
Starp citu, Sportacentrs.com vadītājs, kurš ar futbolu kopumā ir „uz Jūs”, reizi pabijis Virslīgas preses konferencē, teica aptuveni tādus vārdus: „Nu Jūs, futbolbumbji (tā viņš sauc futbola darboņus), dodat vaļā – 15 jautājumi par vienu nenozīmīgu Virslīgas spēli. Basītī divi jautājumi un miers.”
Tas par Puči?
Cik viņam vajadzēja, gadus 6-7?labdien rakstīja:Uj, nu prieks par Eģu, izsities cilvēkos: http://futbolavirsliga.lv/index.php/jaunumi/1240-intervija-ar-edmundu-novicki
''Я наращивал темп все 13 потраченных лет''. ''I come frome nothing''. Daugavpils smaragds.
SC vaditajs tak Jurisons ir man šķiet.labdien rakstīja:Tas par Puči?
dainissimo- Admin
Bā, jau Krievijas vadošie sporta portāli par mūsu klaunu rēc: http://www.sports.ru/photogallery/145392787.html?photo_id=145392844#145392844
Man liekas, ka viņiem starpsezonā nekā labāka nav ko darīt
2013.gada maijā Latvijas izlase izbraukumā aizvadīs pārbaudes spēli ar Francijas Bretoņas izlasi.
spēlē slitki , vismaz tatuškas normālas.
Vai tad Tu pazīsti vēl kādu cilvēku universā, kas komatus no abām pusēm atdala ar speisu? Es vairs nevienu. Par laimi.
labdien rakstīja:Vai tad Tu pazīsti vēl kādu cilvēku universā, kas komatus no abām pusēm atdala ar speisu? Es vairs nevienu. Par laimi.
Mani neinteresē Andra īpatnības, saistībā ar viņa pieturzīmju likšanu, bet gan kas cits.
Кризис- Number of posts : 9305
Lapa 5 no 39 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39
The beautiful game :: Futbols :: Izlases
Lapa 5 no 39