Skaitļi futbolā
+11
suvass
martinsk
Gunner
dainissimo
chelseachamps
Кризис
女
AndrisD
termometrs
Farsels
Lukstins88
15 posters
The beautiful game :: Futbols :: Cits
Lapa 25 no 30
Lapa 25 no 30 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30
Re: Skaitļi futbolā
Karageram vairāk nekā Džerārdam, psc. parāda tikai to, ka sūds neslīkst. nekad netraumējās, urods.
termometrs- Number of posts : 33315
Dzīvesvieta : Mezim, dļa pizdi ņezameņim
342 different players scored or assisted in the Premier League during 2015-16
Lukstins88- Number of posts : 33916
Dzīvesvieta : Ādaži
Būšu nepopulārs, bet domāju Karagers bija labs aizsargs. Nav runa par viņu kā panditu
dainissimo- Admin
- Number of posts : 36580
Dzīvesvieta : Jelgava
viņš ir sūds kā cilvēks. sūds kā pandits. viduvējs kā aizsargs. un krāso lūpas. kas tas par britu?!
Visas sadaļas ir trū izņemot Kara bija labs aizsargs
dainissimo- Admin
Pluss es zinu Termo, ka ienīsti Karu un Gigsy. Gigss bija izcils spēlētājs
dainissimo- Admin
nebija. viņi bija nedaudz labāki par viduvējiem spēlētājiem, kuriem bija iekšu vairāk nekā talanta un tehnikas. tas viņus arī padarīja īpašus. vismaz Gigsu. no tā arī haipoti tika ārprātīgi kā kaut kādi dieva dāvināti. lai gan haipoti viņi bija tikai krietni pāri 35. kurš atcerās Gigsu no 2000šo vidus? da, bļaģ, neviens. Pārks Dži Suns viņu izkonkurēja no sastāva. vienmēr bija kāds labāks priekšā.
Lol, 2000-šo vidū viņam bija jau 33, wingerim tas jau ir atā atā. nesit pensionārus Termo.
tak viņu ciena vien par to, ka pats Fērgijs viņu izvilka komandā un par to, ka līdz 40 nospēlēja. viss. es patiešām esmu pārliecināts, ka milzīgākā daļa cilvēku, kuri pārzina futbolu pietiekami labi zina Gigsu un viņa leģendāro statusu tikai aiz viņa ilgdzīvošanas.
Ilgdzīvošana ir fenomens aiz tā vien, ka wingeri parasti noriet, kad beidzas ātrums.
Tas nepelnīti aizēno viņa līmeni karjeras pīķī kā wingerim, bet tam tā nevajadzētu būt. Tas ka malaļetkas neko citu nezin kā Gigsa ilgmūžību un ir viņu redzējuši tikai ar sirmiem deniņiem ir viņu problēmas
Tas nepelnīti aizēno viņa līmeni karjeras pīķī kā wingerim, bet tam tā nevajadzētu būt. Tas ka malaļetkas neko citu nezin kā Gigsa ilgmūžību un ir viņu redzējuši tikai ar sirmiem deniņiem ir viņu problēmas
nē, nē, vecīt, Gigss bija ūbervingeris laikos, kad Līdsa Premjerlīgā bija mūsdienu Atletiko. atšķirība tikai tāda, ka līdz tie mazgadīgie pidrilas sāka interesēties par futbolu - Anglijā tas bija spaiņa līmenī. tāpēc mēs vienmēr dzirdam par šiem fenomenālajiem 90'o gadu superīgajiem britiem, kurus neviens tālāk par viņu Blekburnām un Birmingamām nav redzējis.
Skuju, spainis vai ne spainis, Gigss bija klase, amizanti, ka man kā ne-manku fanam jams jāaizstāv, bet bija.termometrs rakstīja:1. nē, nē, vecīt, Gigss bija ūbervingeris laikos, kad Līdsa Premjerlīgā bija mūsdienu Atletiko. atšķirība tikai tāda, ka līdz tie mazgadīgie pidrilas sāka interesēties par futbolu - Anglijā tas bija spaiņa līmenī.
2. tāpēc mēs vienmēr dzirdam par šiem fenomenālajiem 90'o gadu superīgajiem britiem, kurus neviens tālāk par viņu Blekburnām un Birmingamām nav redzējis.
Like who exactly?
Mārč, Tu man vispār neliecies pēc cilvēka, kas bliež. nezinu, vai spēšu kādreiz ar Tevi bliezt.
Nesapratu. Gigss bija kruts wingeris 90-os, neatkarīgi no tā, kāda tad bija EPL.
Tāpat kā Suaress bija kruts uzbrucējs, Nestam Milānā nutmegus taisīja ar visu to ka tolaik spēlēja "tikai" Holandes līgā.
Kāds tam visp sakars ar bliešanu vai nebliešanu.
Nu nebliez, vai tad es spiežu. Uzbliezīšu Talsos.
Ā, pirmais treniņš bija šodien, uz mazā laukuma (tb šķērsām pāri pusei no lielā) uzspēlējām, bija kruti. Nākam1dien iespējams būs nākamais. Nākam4dien pirmais mačs, bet man tad vēl papīri nebūs gatavi, vēl nespēlēšu.
Tāpat kā Suaress bija kruts uzbrucējs, Nestam Milānā nutmegus taisīja ar visu to ka tolaik spēlēja "tikai" Holandes līgā.
Kāds tam visp sakars ar bliešanu vai nebliešanu.
Nu nebliez, vai tad es spiežu. Uzbliezīšu Talsos.
Ā, pirmais treniņš bija šodien, uz mazā laukuma (tb šķērsām pāri pusei no lielā) uzspēlējām, bija kruti. Nākam1dien iespējams būs nākamais. Nākam4dien pirmais mačs, bet man tad vēl papīri nebūs gatavi, vēl nespēlēšu.
Tendence acīmredzama, sc jau rakstīju
nekur nav palicis uz ilgu laiku, un no Chelsea pirmoreiz, no Real un no Chelsea otrreiz aizgāja ar skandālu.
Arī te gan jau pāris līgas titulus izcīnīs, labi nostartēs ČL, bet ilgi neizturēs, sakasīsies ar visiem, un aizies ar troksni.
nekur nav palicis uz ilgu laiku, un no Chelsea pirmoreiz, no Real un no Chelsea otrreiz aizgāja ar skandālu.
Arī te gan jau pāris līgas titulus izcīnīs, labi nostartēs ČL, bet ilgi neizturēs, sakasīsies ar visiem, un aizies ar troksni.
jā, Maurs ir totāls sākuma impulsa treneris. bet ar resursu. MU būs jādara tas, ko viņš nekad mūžā nav darījis - jāceļ klubs no 0, lai kko sasniegtu. abpusējs gembls. izsīcis sevi viņš ir.
Players with most trophies in football history...
Dzīvesvieta : Ādaži
Jā, hujesoss Alvess tieši nesen kaut ko dirsa virsū Pelē par šito. Tāds hujepļots, jebal.
女- Number of posts : 26920
Domestic TV earnings this season:
Aston Villa: £66m
Atletico Madrid: £45m
Bayern Munich: £40m
PSG: £36m
Aston Villa: £66m
Atletico Madrid: £45m
Bayern Munich: £40m
PSG: £36m