The beautiful game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nenovērtētākie talanti

+6
Hosa
dainissimo
Sky
martinsk
termometrs
10 posters

Lapa 2 no 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Nenovērtētākie talanti - Page 2 Empty Re: Nenovērtētākie talanti

Post  martinsk Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 12:49 am

CD - Igors Tudors
Horvātu centra aizsargs, kura karjeru sagrāva traumas. Kad bija vesels, bija nesatricināms aizsardzībā gan uz zemes, gan gaisā. Diemžēl traumu dēļ regulāri pavadīja laiku lazaretē un jau 26 gadu vecumā pēc kārtējās smagās traumas bija spiests atstāt Juventus un doties uz īri uz Siena. no kurienes pēc tam karjeras izskaņā vēl uzspēlēja dzimtenē. Tā arī neticis vaļā no hroniskas potītes kaites, ko saasināja infekcija, karjeru beidza 30 gadu vecumā.

CD - Žorže Andrade
Šādā komandā nevar nepieminēt lielisko Porto un Deportivo aizsardzības balstu Andradi, kuru burtiski nobeidza divi ceļgala bļodiņas lūzumi (patiesībā nevis 2 dažādas traumas, bet trauma un tās recidīvs), un kurš to dēļ izlaida 2 sezonas pēc kārtas. Vienkārši katastrofāli neveiksmīgi, un liels zaudējums futbolam, tāda līmeņa aizsargs...

* PS1 Juves fanus lūdzu papildināt/iebilst/labot, ja ir kas sakāms. Kaut kā man līdz šim tikai jūsu ex spēlētāji ir trāpījušies, tas galīgi nav tīšām.. Neutral
* PS2 Mayb ir kāds ūbertalantīgs centra aizsargs, ko nav nobeigušas traumas, atgādiniet, lūdzu..

Pēdējo reizi labojis march_2k Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 12:55 am; labots 1 reizi
martinsk
martinsk
Admin

Number of posts : 14078

https://footboard.latvianforum.net

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 12:53 am

nav nekas piebilstams izņemot nožēlu, jo šis aizsargs bija neticami labs... bļāviens, cik daudz es esmu aizmirsis no itāļu futbola un pat Juves. fak, Tudors un Andrade, kas par tandēmu un kas par neveiksmīgām karjerām. ibio, Marč, kā Tu to spēj atcerēties?
es uzskatu Tudoru par Juves labāko aizsargu pēdējā desmitgadē līdz Kjelīni parādīšanās. var atcerēties Feraras, Kanavāro, Turāmu un ko vēl ne, bet viņš paguva paspēlēt ar visiem, un bija vienlīdz labs un pat labāks, kamēr visi pārējie vien rotēja. bet jā... tomēr 8 gadi Juvē, neslikti.
termometrs
termometrs

Number of posts : 33313
Dzīvesvieta : Mezim, dļa pizdi ņezameņim

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  martinsk Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:00 am

Par Andradi pierakstīju klāt, kamēr rakstīji šo savu postu..
Man galīgi nenāk prātā ne1 malējais aizsargs, mayb kādu 3-o CD vari atgādināt..
martinsk
martinsk
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:19 am

jā, pamanīju, ka pieliki Andradi. o, kā smadzenes vienādi strādā. Neutral
zini, tā uzreiz pat iedomāties nevar. bet es par nenovērtētu kreiso aizsargu nosauktu bijušo Milānas (atkal Itālija...) Seržinjo. viņs bija talants. ar savu ātrumu ieguva iesauku Meteors. pirmās sezonas Milānas sastāvā bija ļoti labas. lai nu kā, viņš bieži iedzīvojās savainojumos, kas maksāja ļoti daudz. bija pat uzskats, ka viņš bija vienīgais aizsargs, kurš varēja konkurēt ar Roberto Karlosu par labākā kreisā malējā aizsarga posteni (1998-2002 or so), bet tieši traumas viņam liedza sevi pierādīt, līdz ar to Karlosam Brazīlijas izlasē nebija konkurentu.

Pēdējo reizi labojis termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:23 am; labots 1 reizi
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  martinsk Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:21 am

termometrs rakstīja:
es uzskatu Tudoru par Juves labāko aizsargu pēdējā desmitgadē līdz Kjelīni parādīšanās. var atcerēties Feraras, Kanavāro, Turāmu un ko vēl ne, bet viņš paguva paspēlēt ar visiem, un bija vienlīdz labs un pat labāks, kamēr visi pārējie vien rotēja. bet jā... tomēr 8 gadi Juvē, neslikti.
Neslikti, jā, bet formas virsotnē Tudors bija, kā angļi saka, unplayable. Satriecošs aizsargs vārda vistiešākajā nozīmē. Tieši tāpēc žēl par tādām karjeras beigām, tur varēja būt daudz vairāk panākumu un lielākas atzinības nekā "neslikti", tāpēc par viņu atcerējos.

UPD OK, tad kreisā mala
LB - Seržiņju
martinsk
martinsk
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:36 am

mums vajag labo... ibio, vienmēr, kad lieta nonāk līdz malējiem aizsargiem, man nav, ko likt. nezinu, Sisinjo bija paziņots par lielu talantu, bet noslīka. lai gan nedomāju, ka šeit ir viņa vieta.
bļāviens, kopā ar Žuninjo rindā varētu likt Dedē no Borusijas. Neutral

oo, ja jau mēs veidojam izlasi balstoties uz ne tik senu vēsturi, tad varētu labajā malā likt francūzi Viliju Saņjolu. protams, viņam padevās lieliska karjera gan ar klubu (Bavārijā pavadīja 9 labus gadus), gan izlasē, kurā bija viens no stabilākajiem starteriem pēdējos gados. diemžēl tikai 31 gada vecumā, savā uzplaukumā, nācās beigt karjeru ahileja cīpslas dēļ, kura arī neļāva deviņos gados pietiekami daudz paspēlēt Bavārijā. es tā īsti pirms 2006.gada par Šaņjolu neko nebiju zinājis tieši tādēļ, ka traumu dēļ viņš vienkārši nebija manāms, lai gan izlasē piedalījās pat agrajā PK2002.

Pēdējo reizi labojis termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:46 am; labots 1 reizi
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  martinsk Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:44 am

OK, pie RB būs vēl jāatgriežas. Turpinām ar pussargiem.
CM - Gabri Garsija
Barcelona cantera produkts gan klubā, gan izlasē debitēja līdzās savam (gandrīz) vienaudzim Čavi Ernandesam. Abi kopā kļuva gan par pasaules jauniešu čempioniem, gan olimpiskajiem čempioniem. Atšķirība vien turpmākajā karjerā. Gabri tika izmantots kā universālis un spēlēja dažādās pozīcijās, bet savu īsto vietu tā arī neatrada. Pēc vairākiem tuvākajā rezervē pavadītajiem gadiem dzimtajā klubā Gabri pārgāja uz Ajax, no kura sastāva tika atskaitīts pēc pagājušās sezonas, un karjeru turpina Katarā, kamēr Čavi ir kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem spēlētājiem zvaigžnotajā Barcelona sastāvā un izcīnījis visdažādākos titulus komandu konkurencē un izpelnījies individuālās atzinības. Pavisam reāla ir iespējamība, ka izcīnīs Zelta bumbu. Tieši tik mānīga lieta ir potenciāls jaunieša vecumā.
martinsk
martinsk
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:49 am

njā, par Gabri šajā forumā jau bija saruna. tieši fakts, ka kopā ar Havi vini sāka kopā un ilgi spēlēja kopā un tika uzskatīti par Barsas nākotni, un tas, kas notika ar vienu un kas ar otru, parāda, cik dažādas var būt talantīgu futbolistu karjeras.

otrajam CM jābūt Emersonam. Neutral

Pēdējo reizi labojis termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:52 am; labots 1 reizi
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  martinsk Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:52 am

termometrs rakstīja:njā, par Gabri šajā forumā jau bija saruna. tieši fakts, ka kopā ar Havi vini sāka kopā un ilgi spēlēja kopā un tika uzskatīti par Barsas nākotni, un tas, kas notika ar vienu un kas ar otru, parāda, cik dažādas var būt talantīgu futbolistu karjeras.
Nujā, par to arī stāsts. Visvairāk jumtu norauj tieši tas salīdzinājums
kas notika ar vienu un kas ar otru
bet vajag vēl 1 centra pussargu.

OK, Emersons, tas kurš arī Juvē spēlēja? Vēl viens no Juves... bet par viņa karjeru es daudz pateikt nevarēšu.
CM - Emersons Fereira da Rosa

Rekobā būs trequartista, ok?

Pēdējo reizi labojis march_2k Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:58 am; labots 1 reizi
martinsk
martinsk
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 1:54 am

protams. es nezinu, es nezinu daudz tādu spēlētāju, tāpēc viss, ko varu piedāvāt ir diezgan populāri (ja runā par Emersonu). bet kamon, fakts, ka čalis palaida garām visus Pasaules Kausus traumu dēļ... tajā pašā laikā spēlēja vadošākajos Eiropas kubos, liek aizdomāties.

jap, tas ir tas pats Emersons. nesen vēl lasīju, ka viņu uzskata par vienu no visnenovērtētākajiem melnā darba darītājiem futbolā. jau agrā vecumā, Brazīlijā, viņš rādīja spēli, kas viņam nopelnīja grandu uzmanību. par laikiem Leverkūzenē es neko nezinu. tikai to, ka viņš tur nospēlēja trīs gadus. bet tad pārgāja uz Itāliju, Romu, kur arī izvērtās viņa karjeras ziedu laiki. šādus spēlētājus ir ļoti grūti vērtēt, bet, kad tu iedziļinies spēlē un sāc saprast, cik īsti nozīmīgi ir šie centrālie aizsargi, tu apzinies, ka viņiem būtu jābūt nedaudz vairāk populārākiem. 2004.gadā viņš pārgāja uz Juventus (atkal) par aptuveni 30 miljoniem Eiro (precīzāk tie bija 12 miljoni cash + Brigi, kura cena bija aptuveni 16 ļimoni). bet Juvē viņš paspēlēja maz dēļ tā skandāla. tad sekoja Real, tad vēl Milāna, bet mūžīgās traumas lika viņam atgriezties Brazīlijā, kur pagāšgad, 33 gadu vecumā, viņš beidza karjeru.
viņš bija arī Brazīlijas kapteinis (nu, aiz Kafū). ja pareizi atceros, tad PK98 viņš guva savainojumu un nespēlēja, bet tieši pirms paša PK2002 arī satraumējās un arī tur nespēlēja, lai gan viņa sapnis bija kļūt par Pasaules čempionu.
oh, what a bullshit. es guļu

Pēdējo reizi labojis termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 2:12 am; labots 1 reizi
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  martinsk Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 2:05 am

OK, tik tālu nu būtu.
LW - Denilsons
Viens no spilgtākajiem un vienlaikus beztolcīgākajiem driblētājiem ever. Lieliskā bumbas pārvaldīšanas tehnika ļāva viņam kļūt par pasaules dārgāko futbolistu pirms 1998. gada PK. Taču komandas interesēs vai kaut cik pats savās interesēs viņš to izmantot tā arī neiemācījās. Tā arī palika zīmulis bez galaprodukta - piespēlēm un vārtiem. Bēdīgi slavenā pāreja karjeras izskaņā uz Vjetnamas čempionātu ieies futbola vēsturē kā viens no smagākajiem kritieniem, kādu savā karjerā var piedzīvot individuāli spilgts spēlētājs, kas neprot spēlēt komandas interesēs...

RW - Daizlers vai van der Meide, sīva konkurence, abi vienlīdz spilgti piemēri. lol!
martinsk
martinsk
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 2:14 am

jā, Daislers bija ūbertalants, atgādināji. arī Meide... bļā, bet es biju domājis RW likt Visenti. bet šie divi viņu 100% izkonkurē.
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 11:16 pm

Marč, tad pie kā mēs palikām?

vārtsargs - Fabians Karimi
labais aizsargs - Villijs Saņjols
centra aizsargs - Žorže Andrade
centra aizsargs - Igors Tudors
kreisais aizsargs - Žuninjo
centra pussargs - Gabri
centra pussargs - Emersons
labais pussargs - Sebastjans Daislers
kreisais pussargs Denilsons
otrais uzbrucējs - Alvāro Rekobā
centra uzbrucējs - tad beigās Adriano?

ja tā, tad pāris gadus atpakaļ mums būtu vienkārši world's all star mega pack team yeah.
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  martinsk Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 11:21 pm

Nujā, pie tā arī palikām. Šito tagad var smuki ierāmēt un likt pie sienas vai golkomā, tīri tā neko komanda sanākusi cheers
martinsk
martinsk
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 11:24 pm

tiešām derētu kaut kur iebāzt..
varētu vēl rezerves uzbliest.
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 11:39 pm

kāpēc izdzēsi? Silvinjo varam likt rezervē blakus Dedē, kurš Brazīlijā bija uzskatīts par nākamo Karlosu, bet, pārejot uz Borusiju, protams, kļuva par kluba simbolu, ilgdzīvotāju kapteini, bet nobeigtu ar traumām. viena ampluā spēlētāji.
tāpat arī Klujvertu varētu likt... es neesmu pro Kluivertā, Marč ir, kā jau Nīderlandietis, bet man liekas, ka Patriks neizšāva un nesasniedza visu, ko varēja.
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  martinsk Ceturtdiena Janvāris 06, 2011 11:48 pm

Es neko neesmu dzēsis, nezinu, kas par lietu. Kas pazudis?
martinsk
martinsk
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Piektdiena Janvāris 07, 2011 12:01 am

march_2k rakstīja:Es neko neesmu dzēsis, nezinu, kas par lietu. Kas pazudis?
nē, Gunners ierakstīja, ka viņš būtu pielicis vēl Silvinjo klāt, bet izdzēsa komentāru..
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Bulats Okudžava Piektdiena Janvāris 07, 2011 12:03 am

Visi Audas spēlētāji. Nu, izņemot tie, kuri izlasē spēlējuši.
Bulats Okudžava
Bulats Okudžava

Number of posts : 1370
Dzīvesvieta : Kandavas firstiste

http://www.gribu.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Gunner Piektdiena Janvāris 07, 2011 12:20 am

termometrs rakstīja:
march_2k rakstīja:Es neko neesmu dzēsis, nezinu, kas par lietu. Kas pazudis?
nē, Gunners ierakstīja, ka viņš būtu pielicis vēl Silvinjo klāt, bet izdzēsa komentāru..

Vēl jau biju pielicis klāt šo to.
Okoča, Kanu uz beņķa. Un Emersonam rezervē Reju Parlouru.

Nezinu, izvērtējiet. Surprised
Gunner
Gunner

Number of posts : 4119
Dzīvesvieta : Je n'attaque pas mais je me défendre férocement.

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Gunner Piektdiena Janvāris 07, 2011 12:28 am

Nu, ja pieņemam, ka vajag 7 uz beņķa, tad.

GK - ?
CB - ?
Full back (Sylvinho, vai tas Dedē)
CM (Parlour)
Creative midfielder (Jay Jay Okocha)
Winger - ?
ST (Kanu)

Vispār, nevaru atcerēties, bet man liekas, ka gunneru rindās neizsitās kaut kāds vārtsargs un noslīdēja līmeņa ziņā. Bet cik vecs, kad, kur tagad, kā sauc, galīgi nezinu. Bet laikam bija talants milzīgs.

Mans (pus)variants.
Gunner
Gunner

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  martinsk Piektdiena Janvāris 07, 2011 12:36 am

Nebija Ričards Raits gadījumā, ko uzskatīja par tipa "nākamo Sīmenu"?
martinsk
martinsk
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Piektdiena Janvāris 07, 2011 12:41 am

Raits, Raits (Wright). par to es arī zināju.
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Gunner Piektdiena Janvāris 07, 2011 7:33 am

march_2k rakstīja:Nebija Ričards Raits gadījumā, ko uzskatīja par tipa "nākamo Sīmenu"?

Varētu būt, jā. Laikam būs īstais.
Gunner
Gunner

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Piektdiena Janvāris 07, 2011 1:42 pm

nu, vismaz Arsēns uz viņu lika milzīgas cerības. cerēja, ka viņš būs nākamais Arsenal ilggadējs vārtsargs, kurš vislabāk aizstās Sīmanu. Fifā viņam arī bija augsts reitings. tagad Čārltonā sēž, ja nemaldos.
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 2 no 3 Previous  1, 2, 3  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics