Analītiskas programmas
+2
martinsk
dainissimo
6 posters
The beautiful game :: Futbols :: Cits
Lapa 12 no 12
Lapa 12 no 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Analītiskas programmas
Paldies Karam ka iespļāva fanam un PC kultūra protams viņu novāca no darba. Biju aizmirsis cik labi bija MNF ar vienu Geriju Nevilu
dainissimo- Admin
- Number of posts : 36577
Dzīvesvieta : Jelgava
atlaida tomēr to mudaku? prieks.
termometrs- Number of posts : 33312
Dzīvesvieta : Mezim, dļa pizdi ņezameņim
Es Off the ball kkad arī uzgāju. Viss atkarīgs kas viesos. Filips Oklērs ir ok. Citreiz ir Kilbeins, kurš neatstāja labu iespaidu MOTD. Vai Graham Hunter par La liga, kurš man ne pārāk
dainissimo- Admin
viņiem jūtubē laivi iet? šito uzķēru, bet nu jau beidzies raidījums.
Nez, es podku formātā klausījos
dainissimo- Admin
Totally football, Guardian football un The Game šodienas podkās pa vienai vecenei. Pārāk bieži viņas
dainissimo- Admin
žēl, ka Totally arī iet tajā virzienā. viņi likās anti-PC.
Anglijā tagad pat FA prezidente ir vecene.
Anglijā tagad pat FA prezidente ir vecene.
Šodienas Totally football podkā būs jau 2 vecenes un neviena nebūs vadītāja. Jo tālāk jo trakāk
dainissimo- Admin
With Serie A moving from Eleven Sports to Premier Sports in February, the yearly cost to UK viewers who want to (legally) watch the Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga and Serie A is now around £1,015, spread across four subscriptions.
dainissimo- Admin
ņihuja sev.
dainissimo rakstīja:With Serie A moving from Eleven Sports to Premier Sports in February, the yearly cost to UK viewers who want to (legally) watch the Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga and Serie A is now around £1,015, spread across four subscriptions.
BT sport vairāk nav nekādu raidtiesību?
velnciemietis- Number of posts : 21853
Dzīvesvieta : Varšava
Man liekas BT ir tikai EPL un Bunde. Moš Ligue 1
dainissimo- Admin
BT pamazām boksu pievāc.
dainissimo rakstīja:Man liekas BT ir tikai EPL un Bunde. Moš Ligue 1
Mjā, atceros, ka savā laikā viņiem bija viss
Termo minēja lai iemetu vēl linkus kad klausos podkas
Pēdējā Arseblog podka bija laba. Pirmā un lielākā podkas daļa bija par Fifu un Infantīno. Filips Oklērs veica izpēti priekš BBC un ir viesis podkā
https://play.acast.com/s/arseblog/134dbec9-d6e5-44fb-b86c-67e5ae11c6a4
Pēdējā Arseblog podka bija laba. Pirmā un lielākā podkas daļa bija par Fifu un Infantīno. Filips Oklērs veica izpēti priekš BBC un ir viesis podkā
https://play.acast.com/s/arseblog/134dbec9-d6e5-44fb-b86c-67e5ae11c6a4
dainissimo- Admin
pizģec ku Utkins liels
Nu moins. Pietam viņš it kā pēdējo gadu laikā esot nometis dzīvībai kritisko masu.
Būtu interesanti uzzināt, cik dienās es apēdu vienas Utkina pusdienas.
Būtu interesanti uzzināt, cik dienās es apēdu vienas Utkina pusdienas.
女- Number of posts : 26920
Dainis, ko mūsdienās klausies no podkām?
es īsti neko neklausos jau gadiem, kopš neskrienu krosus. bet pēdējos mēnešos sanākt garus gabalus braukāt ar auto, tad jau muzons zb un esmu drusku uzsācis ik pa laikam paklausīties. telefonā esmu subskraibots uz Nevila podku, Karagera podku, bet to neklausos vispār, Sky Sports ar Nevilu un Karageru, Trū Gordiju vnk tāpēc, ka patīk, kad pie viņa nāk kkādi nesaistīti cilvēki un tas tāds britu Rogans, tad uz Ornstīnu un Čapmenu, viņiem kruts podkāsts par futbola insaidu. nesen bija intervija ar vienu no Barsas prezidenta kandidātiem, laikam tas ,kurš bļaustās visskaļāk. daudz par biznesu futbolā runā. tad vēl prikola pēc Arseblogam, un vēl pāris pidrilām, kurus neklausos.
piedur cik kruts ir Nevils. Sky un Karagers vairs nevelk viņa līmeni. kad viņi ar Karu sāka, tad bija kruti, jo abi zaļi, pretinieki, nepiekāpīgi, bet ja Karagers palika tajā līmenī, kur viņš neko īsti nestāsta, par viņu ierēc, viņš runā par pašsaprotamām lietām un ir gatavs strīdēties ar jebkuru, kas cels reitingus, tad Nevils reāli izauga par vadošu ekspertu. patīk, ka tagad viņš vienmēr vienītī runā gan Sky, gan savā podkā, jo arī kad viņu aicināja uz The Debate, tad tur vienmēr otrais cilvēks bija skaistumam vai vecene vispār un pieļauju, ka viņam pašam nebija nekāda interese iet runāt nopietni uz vietu, kurā nevienam neinteresē tas, ko viņš saka, bet mesidžs investoriem un fanelēm.
tagad ik pa laikam jūtubē izmet rekomendācijās visādus Rojus Kīnus, Sunesus, vecos idiotus, kuriem nav ko teikt un tas līmenis ir vienkārši drausmīgs... 2 nedēļas atpakaļ MU dega, Ole jau bija atlaists, spēlētāji nodevuši savu treneri un vispār ir nederīgi, šobrīd viņi ir titlecontenders un viss ir zajebis un Ole ir ģēnijs un cik labs ir Rašfords un arī Pogbā pamodās pēdējā mačā, malači. un šeit mainās tikai kluba vārds. tagad Čelsī ir pirmajā gadījumā, lai gan sezonas pirmo pusi bija otrajā. zb man šīs meitenes.
es īsti neko neklausos jau gadiem, kopš neskrienu krosus. bet pēdējos mēnešos sanākt garus gabalus braukāt ar auto, tad jau muzons zb un esmu drusku uzsācis ik pa laikam paklausīties. telefonā esmu subskraibots uz Nevila podku, Karagera podku, bet to neklausos vispār, Sky Sports ar Nevilu un Karageru, Trū Gordiju vnk tāpēc, ka patīk, kad pie viņa nāk kkādi nesaistīti cilvēki un tas tāds britu Rogans, tad uz Ornstīnu un Čapmenu, viņiem kruts podkāsts par futbola insaidu. nesen bija intervija ar vienu no Barsas prezidenta kandidātiem, laikam tas ,kurš bļaustās visskaļāk. daudz par biznesu futbolā runā. tad vēl prikola pēc Arseblogam, un vēl pāris pidrilām, kurus neklausos.
piedur cik kruts ir Nevils. Sky un Karagers vairs nevelk viņa līmeni. kad viņi ar Karu sāka, tad bija kruti, jo abi zaļi, pretinieki, nepiekāpīgi, bet ja Karagers palika tajā līmenī, kur viņš neko īsti nestāsta, par viņu ierēc, viņš runā par pašsaprotamām lietām un ir gatavs strīdēties ar jebkuru, kas cels reitingus, tad Nevils reāli izauga par vadošu ekspertu. patīk, ka tagad viņš vienmēr vienītī runā gan Sky, gan savā podkā, jo arī kad viņu aicināja uz The Debate, tad tur vienmēr otrais cilvēks bija skaistumam vai vecene vispār un pieļauju, ka viņam pašam nebija nekāda interese iet runāt nopietni uz vietu, kurā nevienam neinteresē tas, ko viņš saka, bet mesidžs investoriem un fanelēm.
tagad ik pa laikam jūtubē izmet rekomendācijās visādus Rojus Kīnus, Sunesus, vecos idiotus, kuriem nav ko teikt un tas līmenis ir vienkārši drausmīgs... 2 nedēļas atpakaļ MU dega, Ole jau bija atlaists, spēlētāji nodevuši savu treneri un vispār ir nederīgi, šobrīd viņi ir titlecontenders un viss ir zajebis un Ole ir ģēnijs un cik labs ir Rašfords un arī Pogbā pamodās pēdējā mačā, malači. un šeit mainās tikai kluba vārds. tagad Čelsī ir pirmajā gadījumā, lai gan sezonas pirmo pusi bija otrajā. zb man šīs meitenes.
Atkarībā kas par tematiem un viesiem. Tā es esmu uztaisījis subscribe 15 podkām pocketcasts aplikācijā
Arseblog - vnk labākais Arsenal podkāsts
Handbrake Off - Athletic Arsenal podka
Totally - Džimbo un co. Otrdienās ir podka veltīta tikai Euro līgām
Ringer FC - RAITIJS!!! Reizi nedēļā podkas fīdā ir Wrightys House. Raitijs ar draugiem par futbolu un dzīvi
Ornstein & Chapman - jau minēji. Ornstīns protams Arsenal insaiders
Football Weekly - ja ciemos ir Džonatans Vilsons
Football Ramble - katru darbadienu šovs. Brasels bieži ciemos
Football Ramble presents - ceturdienās ir Euro līgu podka. Brasels un co
Football Daily - pirmdienās ir Čepmens un co. Ceturdienās Euro līgu podka
ESPN FC - Markotī un Lorēna podka. Un Serie Awesome podka
Tifo - sensible transfers ir krutākā lieta ko viņu kanāls dara
Zonal Marking - Maikls Kokss jeb Zonalmarking.com. Zem The Athletic tagad. Katra podka kādam tematam veltīta
Spanish football podcast - Sids Lovs
Steilcast - Honigstains par bundeslīgu
Get football - Ligue 1 podka
Fantasy Premier League - Džimbo vada
Arseblog - vnk labākais Arsenal podkāsts
Handbrake Off - Athletic Arsenal podka
Totally - Džimbo un co. Otrdienās ir podka veltīta tikai Euro līgām
Ringer FC - RAITIJS!!! Reizi nedēļā podkas fīdā ir Wrightys House. Raitijs ar draugiem par futbolu un dzīvi
Ornstein & Chapman - jau minēji. Ornstīns protams Arsenal insaiders
Football Weekly - ja ciemos ir Džonatans Vilsons
Football Ramble - katru darbadienu šovs. Brasels bieži ciemos
Football Ramble presents - ceturdienās ir Euro līgu podka. Brasels un co
Football Daily - pirmdienās ir Čepmens un co. Ceturdienās Euro līgu podka
ESPN FC - Markotī un Lorēna podka. Un Serie Awesome podka
Tifo - sensible transfers ir krutākā lieta ko viņu kanāls dara
Zonal Marking - Maikls Kokss jeb Zonalmarking.com. Zem The Athletic tagad. Katra podka kādam tematam veltīta
Spanish football podcast - Sids Lovs
Steilcast - Honigstains par bundeslīgu
Get football - Ligue 1 podka
Fantasy Premier League - Džimbo vada
dainissimo- Admin
ja kādam gribās paviesoties pagātnē:
https://www.reddit.com/r/soccer/comments/fj5iih/another_watchlist_to_keep_you_occupied_the/
https://www.reddit.com/r/soccer/comments/fj5iih/another_watchlist_to_keep_you_occupied_the/
Lapa 12 no 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
The beautiful game :: Futbols :: Cits
Lapa 12 no 12