Spēļu strīmi
+5
女
Lukstins88
dainissimo
suvass
martinsk
9 posters
The beautiful game :: Futbols :: Cits
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Spēļu strīmi
Daļēji atbildot uz Makaweli postu Itālijas līgas tēmā, šeit var iemest jums zināmās adreses, kur pieejami spēļu strīmi.
Es pats iztieku ar šīm 3
http://livetv.ru
http://www.livefootball.ws/
Es pats iztieku ar šīm 3
http://livetv.ru
http://www.livefootball.ws/
Pēdējo reizi labojis march_2k Sestdiena Septembris 08, 2012 6:18 pm; labots 1 reizi
suvass- Number of posts : 1026
dainissimo- Admin
- Number of posts : 36577
Dzīvesvieta : Jelgava
Lukstins88- Number of posts : 33916
Dzīvesvieta : Ādaži
Re: Spēļu strīmi
Oj, viens no retajiem noderīgajiem foruma topikiem. Brīžos, kad livetv.ru lagos, iegriezīšos šeit.
女- Number of posts : 26920
Gribēju vēl padalīties ar saitiem, kurus izmantoju.
Tā kā pēdējā laikā spocast regulāri nedarbojas kā nākas, tad reizēm izvēlos apmeklēt adresi gooool.ru.
Tur arī notiek spēļu translācijas. Bieži tieši ntv+ kanāli, tikai caur flash player. Tāpat tur tiek ievietoti dažādi krievu un ukraiņu futbola analītiskie raidījumi, piemēram, Futboļnij klub, 90 minut i drugie. Varbūt kādam noder.
Tā kā pēdējā laikā spocast regulāri nedarbojas kā nākas, tad reizēm izvēlos apmeklēt adresi gooool.ru.
Tur arī notiek spēļu translācijas. Bieži tieši ntv+ kanāli, tikai caur flash player. Tāpat tur tiek ievietoti dažādi krievu un ukraiņu futbola analītiskie raidījumi, piemēram, Futboļnij klub, 90 minut i drugie. Varbūt kādam noder.
makaweli- Number of posts : 6737
Dzīvesvieta : Tukums
protams, ka noder! paldies! a kā tur ar kvalitāti?
termometrs- Number of posts : 33312
Dzīvesvieta : Mezim, dļa pizdi ņezameņim
Nu tā - so so. Būtībā parasts flash players. Tagad iet Kjēvo spēle, vari apskatīties. Viņi piedāvā arī Sopcast linkus tur, tomēr, kad tie nefunkcionē, tad tur zemāk ir alternatīvas. Kad te negāja sopkas nesen, tad skatījos tur Inter - Fiore. Var skatīties arī full-screen, galīgi zemē metams arī nebūs. Protams, labāk ir skatīties caur sopcastu. Starp citu, kā visi šeit esošie attiecas pret to jauno projektu - torrentstream?
Kvalitāte ir lieliska ja skatās atsevišķu maču.Simulkasta linki uz ČL diemžēl netika piedāvāti vai tie ātri nobruka.
dainissimo- Admin
Tu to par Torrentstream`u?
Nekad neesmu varējis saprast kādēļ cilvēki skatās simulcastu. Paskaidrojiet kāds man, per favore
Nekad neesmu varējis saprast kādēļ cilvēki skatās simulcastu. Paskaidrojiet kāds man, per favore
Par TS jā.
Simulkastu es skatos jo gribu aptvert max daudz spēļu vienlaicigi.Līdz ar to VK podkās vieglāk izteikties.
Simulkastu es skatos jo gribu aptvert max daudz spēļu vienlaicigi.Līdz ar to VK podkās vieglāk izteikties.
dainissimo- Admin
simulkasts ir ideāla lieta, ja nespēlē tava mīļākā komanda un gribi skatīties fuci, bet nezini kuru. tas ir hailaiti live. čaļi sēž un komentē visas spēles un online kanālā viņiem ir pieejamas visas spēles un ko līdz kādā spēlē ir moments, viņi pieslēdzas un skatās to spēļi līdz nākamajam momentam citā spēlē. ideāla lieta. NTV ģēniji.
StreamTorentu vairs nevaru palaist. kvalitāti tiešām labāku redzējis nekur nebiju.
StreamTorentu vairs nevaru palaist. kvalitāti tiešām labāku redzējis nekur nebiju.
Tev tur neraustās viņš? Skatījos Zenit-Milan spēli, ilgu laiku viss kārtībā, tomēr ik pa laikam sāk bremzēt. Komentāros lasu, ka ši programma ir tā, kas nākotnē ieņems sopcast vietu.
Kāds Tev nets, ja drīks jautāt?
Es zinu, kas ir simulcasts Ja godīgi, tad nekad neesmu to skatījies. Nu nez, varbūt kādreiz pamēģināšu.
Jap, par to kvalitāti jāpiekrīt. Tik reāli, neba es tur blakus stāvētu. Vnk ļoti pieradis esmu pie sopkām, pārmaiņas ne vienmēr ir laba lieta.
Jap, par to kvalitāti jāpiekrīt. Tik reāli, neba es tur blakus stāvētu. Vnk ļoti pieradis esmu pie sopkām, pārmaiņas ne vienmēr ir laba lieta.
raustās dažreiz. tā proga ir betas stadijā. arī lasīju, ka tas ir liels projekts, kurš drīz būs palaists. raustās viņš visiem un dažreiz nestrādā labi.makaweli rakstīja:Tev tur neraustās viņš? Skatījos Zenit-Milan spēli, ilgu laiku viss kārtībā, tomēr ik pa laikam sāk bremzēt. Komentāros lasu, ka ši programma ir tā, kas nākotnē ieņems sopcast vietu.
nets man? velku uz 10mb/s
Man arī līdzīgs nets. A kā Tev pēdējās dienās sopcasts uzvedās?
neiet vispār. ne lādē, neko. pagājušās nedēļas sākumā knapi varēju palaist. un tikai dažreiz sanāca, bet nu jau kopš otrdienas sopka nedarbojas pavisam.
novilku visas versijas, kuras netā var atrast. neviena nestrādā.
novilku visas versijas, kuras netā var atrast. neviena nestrādā.
Man strādāja 3dien Arsenal mačs.Viss kā pienākas.
dainissimo- Admin
Man strādāja šodien tas 7519, vai kā tur viņu, kanāls. Bet futbola vietā nolēmu skatīties filmu.
女- Number of posts : 26920
Es sapratu, ka, ja viņām pieslēdzas kādu nedēļu pirms spēles sākuma, tad viss ir labi. Vismaz man tā izdodas.
Tajā saitā livefootball.ws, kad parādās spēle online statusā, tad uzreiz ieeju un palaižu sopku. Kaut 40 min. pirms spēles sākuma. Tikai tad nevar slēgt ārā viņu līdz pašām beigām.
Tajā saitā livefootball.ws, kad parādās spēle online statusā, tad uzreiz ieeju un palaižu sopku. Kaut 40 min. pirms spēles sākuma. Tikai tad nevar slēgt ārā viņu līdz pašām beigām.
gooool.ru ir nobloķēts par autortiesību pārkāpumu. NTV šos ir aizslēguši. psc.
Apskaties PM, es tev tur linkus nosūtīšu, lai NTV neredz ko bloķēt
velnciemietis- Number of posts : 21853
Dzīvesvieta : Varšava
paldies!
Atsūti man ari lūdzu pie reizes.Es gan tgd izmantoju livefootball.ws bet arī straglo pēdējā laikāvelnciemietis rakstīja:Apskaties PM, es tev tur linkus nosūtīšu, lai NTV neredz ko bloķēt
dainissimo- Admin
Lapa 1 no 2 • 1, 2
The beautiful game :: Futbols :: Cits
Lapa 1 no 2