Greece Superleague
+6
dainissimo
Farsels
Gunner
termometrs
Lukstins88
chelseachamps
10 posters
Lapa 2 no 5
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Greece Superleague
velnciemietis rakstīja:Panionios man neizsaka pilnībā neko.
Nu nav diez ko lieli sasniegumi pēdējos gados
Pēdējo 5 gadu sasniegumi:
11/12 - 12. vieta
10/11 - 10. vieta
09/10 - 8. vieta
08/09 - 8. vieta
07/08 - 4. vieta
03/04 sezonā UEFA Kausa kvalifikācijas 2. kārtā spēlēja pret Barcu (0-5 zaudēja)
Tāpat spēlēts Eiropā (no TOP5 līgām) ir pret Newcastle, Atletico, Napoli, Udinesse, Bordaux, Toulouse, Sochaux, Rostock
Lukstins88- Number of posts : 33916
Dzīvesvieta : Ādaži
Lukstins88 rakstīja:Nu vismaz AEK pēdējā kārtā beidzot izcīnīja 1. uzvaru sezonā (1-0 pret Chania)
Chania izklausās pēc kaut kā tāda, kas ticis uz augšu no tā saucamās 1. līgas... Turklāt tas ir pilsētas nosaukums no Krētas salas, sanāk Ergotelis izlidoja, bet Krēta superlīgā pārstāvēta tik un tā
velnciemietis- Number of posts : 21853
Dzīvesvieta : Varšava
Lukstins88 rakstīja:velnciemietis rakstīja:Panionios man neizsaka pilnībā neko.
Nu nav diez ko lieli sasniegumi pēdējos gados
Atšķirībā no pārējām minētajām komandām tik arī zinu, ka pēdējās 2 sezonās bijusi tabulas vidū vai beigās, bet neatceros pēdējo 3 gadu laikā, ka būtu redzējis viņus spēlējam. Tas tā kopš sanāk kaut nedaudz piefiksēt grieķu līgu lielā mērā dēļ darba tur...
Nu jā, kluba nosaukums ir Platanias
Tā arī kā tu saki. Viņi 1. līgā palika 5. vietā. Pēc regulārās sezonas TOP2 iet uz augšu un 3-6 vieta izspēlē 2 apļu turnīru un uzvarētāji iet uz augšu
Platanias pa 1 punkti (11-10) apsteidza 2. vietā palikušos Kallithea GS (pēc regulārās sezonas palika 3. vietā
Tā arī kā tu saki. Viņi 1. līgā palika 5. vietā. Pēc regulārās sezonas TOP2 iet uz augšu un 3-6 vieta izspēlē 2 apļu turnīru un uzvarētāji iet uz augšu
Platanias pa 1 punkti (11-10) apsteidza 2. vietā palikušos Kallithea GS (pēc regulārās sezonas palika 3. vietā
Lukstins88 rakstīja:Nu jā, kluba nosaukums ir Platanias
Teorētiski vai nu kādam baigi vajadzēja komandu Krētā vai arī Kallithea nebija gatava maksāt par tikšanu uz augšu Jā esmu sazvērestības teoriju piekritējs, pēc tam, kad viens bulgāru paziņa spēlējot 4. divīzijā izteicās, ka nevēlas tikt augstāk jo tur viss esot korumpēts...
velnciemietis rakstīja:
Teorētiski vai nu kādam baigi vajadzēja komandu Krētā vai arī Kallithea nebija gatava maksāt par tikšanu uz augšu Jā esmu sazvērestības teoriju piekritējs, pēc tam, kad viens bulgāru paziņa spēlējot 4. divīzijā izteicās, ka nevēlas tikt augstāk jo tur viss esot korumpēts...
Laikam tu negribi pieņemt, ka Kallithea vienkārši netika sportiskā principa dēļ
Pēdējā kārtā Kallithea uzvarēja Platanias ar 2-0, bet tas neko nemainīja.
Priekšpēdējā kārtā ar 1-2 zaudēja (līdz ar to zuda cerības) Panachaiki
Lukstins88 rakstīja:velnciemietis rakstīja:
Laikam tu negribi pieņemt, ka Kallithea vienkārši netika sportiskā principa dēļ
Pēdējā kārtā Kallithea uzvarēja Platanias ar 2-0, bet tas neko nemainīja.
Priekšpēdējā kārtā ar 1-2 zaudēja (līdz ar to zuda cerības) Panachaiki
Man personīgi ir vienalga, jo ne Platanias, ne Kallithea man neko neizsaka. Neesmu redzējis ne vienus, ne otrus
velnciemietis rakstīja:
Man personīgi ir vienalga, jo ne Platanias, ne Kallithea man neko neizsaka. Neesmu redzējis ne vienus, ne otrus
Šosezon vajadzētu paskatīties Platanias. Pagaidām 5. vieta, bet apkaunojoš zaudējums AEK mazliet sabojāja labo iespaidu par komandu
Šosezon vajadzētu paskatīties Platanias. Pagaidām 5. vieta, bet apkaunojoš zaudējums AEK mazliet sabojāja labo iespaidu par komandu
Kamēr biju Grieķijā varbūt, ka ar kaut ko tādu nodarbotos, tagad stipri šaubos
velnciemietis rakstīja:
Protams, ir daudz citu līgu kam sekot līdzi, bet ja sanāks laiks, tad es paskatīšos
Protams, ir daudz citu līgu kam sekot līdzi, bet ja sanāks laiks, tad es paskatīšos
Tev ir Nova sports tv pieejams jeb internetā ir kvalitatīvi strīmi?
Luksts avīzēs bildes skatās.
termometrs- Number of posts : 33312
Dzīvesvieta : Mezim, dļa pizdi ņezameņim
velnciemietis rakstīja:Tev ir Nova sports tv pieejams jeb internetā ir kvalitatīvi strīmi?
I-netā skatos visas spēles. Nu par kvalitāti tas jau ir atsevišķs stāsts
Lukstins88 rakstīja:velnciemietis rakstīja:Tev ir Nova sports tv pieejams jeb internetā ir kvalitatīvi strīmi?
I-netā skatos visas spēles. Nu par kvalitāti tas jau ir atsevišķs stāsts
Apšaubāmas kvalitātes web pleijeri mani nesaista....
velnciemietis rakstīja:Apšaubāmas kvalitātes web pleijeri mani nesaista....
Protams
Mani ar nesaista tāds strīms kurā nevar izšķirt spēlētājus, tiesnešus utt
Neticami rezultatīva kārta - 17 vārti
Kārtas centrāajā mačā PAOK ar 2-1 viesos uzveica Panionios un pacēlās uz 2. vietu. Turklāt visu 2. puslaiku PAOK nospēlēja mazākumā, kad Lazars 1. puslaika beigās saņēma sarkano
Olympiacos pārsvars pār 2. vietu palielinājies par 1 punktu un sasniedz jau 5 punktus
Kārtas centrāajā mačā PAOK ar 2-1 viesos uzveica Panionios un pacēlās uz 2. vietu. Turklāt visu 2. puslaiku PAOK nospēlēja mazākumā, kad Lazars 1. puslaika beigās saņēma sarkano
Olympiacos pārsvars pār 2. vietu palielinājies par 1 punktu un sasniedz jau 5 punktus
Atskats par svētdienas derbiju starp Pao un Oly: http://pavlyuk.livejournal.com/205685.html
P.s. nezinu, bet tāda sajūta, ka Kacuraņa pāreja no Pao uz PAOK bezmaz vai bēgšana no grimstoša kuģa
P.s. nezinu, bet tāda sajūta, ka Kacuraņa pāreja no Pao uz PAOK bezmaz vai bēgšana no grimstoša kuģa
Stogņijenko turpina savu ceļojumu pa Grieķiju, šoreiz Pao un Oly bāzes: http://pavlyuk.livejournal.com/206338.html
Viena no retajām rezultatīvajām kārtām Grieķijā bijusi, jo gūti vairāk vārti nekā Spānijas Primerā
Šeit 7 mačos 24 Spānijā 8 mačos tik 13
Šeit 7 mačos 24 Spānijā 8 mačos tik 13
ko tur Panatinaikos? nosēdušies? izpārdeva pazīstamos spēlētājus. es tā cerēju, ka viņi uzcelsies, kad sapirka visus Govū, Sisē, Bumsongus utt.
Tak viņiem jau kopš vasaras finansiāla rakstura problēmas. Katcuranis ar Karaguni tieši tādēļ to komandu arī pameta. Bumsongs kā pēdējais mohikānis palika, laikam jau EL dēļ. Turklāt jau 3. treneris šosezon. Olympiacos praktiski bez konkurences ar visu to, ka Mirallasu uz Everton pārdeva. Pārējiem cīņa par 2. vietu
njā, žēl. liels zaudējums Grieķijas futbolam. tad bija spēks, kad ČL arī astotdaļfinālā spēlēja. viņiem tad tur vēl bija tas Senāla bijušais kapteinis. bļāviens, izkrita vārds no prāta. Žilberto Silva! vo.
Riskēšu teikt, ka par pirmajiem uzvarētājiem Eiropā kādā no nacionālajiem čempionātiem oficiāli kļuvis Olympiacos Grieķijā.
Tas notiek 5 kārtas pirms čempionāta beigām. Pēc Mirallasa pārdošanas uz Everton komandā Rafiks Džebūrs spēj viņu aizstāt ar vārtu gūšanu. Savādāk ne tik izteiktu problēmu kā konkurentiem pat neskatoties, ka bija treneru maiņa sezonas vidū.
P.s. Pēc pieredzes ieteiktu, kādā no mačiem uzlikt pret Olympiacos. Var riskēt pret Kerkyras klubu.
Tas notiek 5 kārtas pirms čempionāta beigām. Pēc Mirallasa pārdošanas uz Everton komandā Rafiks Džebūrs spēj viņu aizstāt ar vārtu gūšanu. Savādāk ne tik izteiktu problēmu kā konkurentiem pat neskatoties, ka bija treneru maiņa sezonas vidū.
P.s. Pēc pieredzes ieteiktu, kādā no mačiem uzlikt pret Olympiacos. Var riskēt pret Kerkyras klubu.
Es jau pateicu pirms Napoli-Juve mača ka ja neuzvares Napoli tad visās top 5 līgās čempioni skaidri manuprāt
Paturēšu prātāvelnciemietis rakstīja:P.s. Pēc pieredzes ieteiktu, kādā no mačiem uzlikt pret Olympiacos. Var riskēt pret Kerkyras klubu.
dainissimo- Admin
- Number of posts : 36577
Dzīvesvieta : Jelgava
Vynilz rakstīja:Es jau pateicu pirms Napoli-Juve mača ka ja neuzvares Napoli tad visās top 5 līgās čempioni skaidri manuprāt
Nu matemātiski Oly jau šodien bija title svinības, jo 5 kārtas pirms beigām:
1 Olympiakos Piraeus 25 21 3 1 56 14 +42 66
2 Asteras Tripolis 25 15 5 5 35 16 +19 50
Kļuvuši par Grieķijas čempioniem jau 40. reizi!
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 2 no 5