The beautiful game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LATVIJAS VIRSLĪGA

+3
velnciemietis
dainissimo
Lukstins88
7 posters

Lapa 3 no 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

LATVIJAS VIRSLĪGA - Page 3 Empty Re: LATVIJAS VIRSLĪGA

Post  termometrs Piektdiena Marts 20, 2015 3:59 pm

skatos, ka Bogdānovs atgriezies futbolā. Gulbenē spēlē. psc, labs. baigo pauzi bija paņēmis. uzvarējis 1. līgu un nākamsezon atkal Virslīgā raus. prieks!

lasu, ka Valmiera nostādījusi mērķi tikt Virslīgā uz nākamo sezonu. būtu jau kruti. atbalsts Valmierā futbolam aug. divus gadus pēc kārtas trešie palika. būtu baigi kruti, ja tiktu augstākajā līgā.
rīt aiziešu paskatīties viņu pirmssezonas sagatavošanās draudzības spēles.
termometrs
termometrs

Number of posts : 33313
Dzīvesvieta : Mezim, dļa pizdi ņezameņim

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  dainissimo Piektdiena Marts 20, 2015 4:07 pm

Es diez vai iešu uz kādu Jelgavas spēli. Astafjevs treneris, Starkova skola. Neskatāms futbols. Moš uz eirokausu, ja būs sakarīgs pretinieks kā Rosenborg bija
dainissimo
dainissimo
Admin

Number of posts : 36577
Dzīvesvieta : Jelgava

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Piektdiena Marts 20, 2015 4:30 pm

Pēc vairākām bālām sezonām 1990.gadā "Gauja" sasniedza to, kas Valmieras futbolistiem līdz šim ne reizi nebija izdevies – ieguva Latvijas čempionu titulu. Protams, nevar aizmirst, ka šajā gadā vairākas labākās republikas komandas Latvijas meistarsacīkstēs nepiedalījās, jo cīnījās Baltijas līgā. Cīņa par titulu ilga līdz pēdējai kārtai un tikai pēdējā kārtā izcīnītais neizšķirts pret galvenajiem konkurentiem VEF atļāva "Gaujas" futbolistiem izcīnīt čempionu titulu. Tādi futbolisti no čempionu sastāva kā Modris Zujevs, Rolands Kraglihs un Viktors Baskakovs vēl ilgus gadus bija Valmieras futbola līderi.

vot pie šitiem večiem es spēlēju. jebal, ja tā aizdomājas. ja nemaldos, tad Bacis bija bombardieris tosezon. pēc tam trenēja gan Gauju, gan FK. bet viņš tosezon izšāva pamatīgi. tagad aizsardzībā rauj. vecs gan, bet tehnika viņiem visiem tāda kā Mesī. viņi zīmējās viens otru apvedot gamakā. tas viņiem skaitās krutākais triks. Bacis vispār jebkuru var gamakā paņemt. savos 60+
atceros, ka 90ajos gados ļoti bieži dzīvoju pie vecmammas. viņa Valmieras centrā dzīvoja - netālu no VFK bāzes. un viņu mājā īrēja dzīvokļus futbolisti-atbraucēji. nu, deviņdesmito vidū un beigās VFK bija uz viļņa. tur daudz zvaigznes spēlēja. viņi dzīvoja dzīvoklī pa 4 cilvēkiem. es viņus neatceros - iespējams tagad ar kādu spēlēju kopā. bet atceros, ka viņi tādi krutie bija - skaisti, bagāti. viņiem bija divas mašīnas - Audi 80 jaunais (1989. gada, tad tas bija kā 2015. gada Mazeratī) un trešais golfs. melnas ar tumšiem logiem. viņi vienmēr nāca kopā ar lielām somām pa poģi, sēdās mašīnās un brauca uz treniņiem vai spēlēm. tad viss gandrīz apstājās un visi skatījās uz viņiem. baigie naži. es vienreiz prasīju, lai viņi neliek mašīnas tik tuvu ietvei, jo es tur spēlējos ikdienā ar savām mazajām mašīnītēm un viņi pateica, ka vairāk tā nedarīs. nesaku, ka es arī nebiju nazis.
tā interesanti vispār atcerēties. tad tajā rajonā bija tikai bandīti un pensionāri. un šitie reāli izcēlās.

Tikām Elmāra Volkoviča vadībā futbola kluba "Vārpa" 11 gadīgo futbolistu komanda 1993.gadā kļuva par pēdējiem "Vārpas" sacensību uzvarētājiem savā vecuma grupā, un šīs komandas sastāvā spīdēja tagadējais Latvijas izlases un Rīgas "Skonto" uzbrucējs Gatis Kalniņš.

Volkovičam es biju mīlulītis posmā no 2005. līdz 2010. gadam. mums tad baigā banda bija. viņš labi sīkos trenēja. tad gan meitenes trenēja un mēs tur 5-6 čaļi bijām - visi čomi. sākām vākties, viņš mūs sāka trenēt. atceros, ka mani vārtos ielika un ritīgi uz tehniku trenēja. teica, ka vēl drusciņ un zvanīs U17 izlases trenerim, lai ņem mani un vēl divus komandā. gan jau, ka joks bija, bet tas, ka viņš mācēja trenēt vārtsargus fakts. dresēja pamatīgi.
viņam baigie čomi Lietuvas federācijā un viņš meitenes uz turieni vadāja. starp citu viņš tajā laikā izaudzināja 2 Latvijas jauniešu meiteņu izlases pamatsastāva spēlētājas. ja nemaldos, tad viena joprojām spēlē profesionālā līmenī (nu, izlasē). sekse bija, bet pendeles vienā stūrī sita.
tad 2006.gadā viņš kārtējo reizi veda viņas uz Viļņu un mēs, džeki, sākām prasīt, lai mūs paņem. viņš negribēja. teica, ka nepietiek cilvēku. tad mēs savācāmies kādi 10. čigāns pat bija. visa vecā gvarde. viņš mums dabūja vecos Vārpas kreklus - man iedeva īsto vārtsarga formu ar Vārpas simboliku un politelēnu elkoņos un uz šortiem. varu tikai iedomāties kādi cilvēki tajā kreklā spēlēja pirms manis. un pisām mēs uz Viļņu.
meitenes tur spēlēja uz lielā stadiona zālītes. kruts līmenis. spēles neatceros, mēs tad vazājāmies pa Viļņu un dirsāmies. bet tad mūs aizveda uz kaut kādu pagalmu, kur mūs gaidīja 11 divmetrīgi šlangi ar kuriem mums bija draudzības spēle. es nezinu, kas tie par čaļiem, bet komanda tā nebija. sarunāja Elmārs mums to spēli. mūs tad sasita 24:2. uz lielajiem vārtiem. ja nemaldos, man augums tad bija 1,70 tikai.
bet čaļi bija krutie. nu, vispār Lietuvā viss savādāk bija. pirmkārt jau tas, ka oktobra vidū mēs atbraucām ziemas jakās un cepurēs, bet tur visi staigāja šortos un maikās. jutāmies ļoti eiropiski. cilvēki savādāki. pirmkārt, visi gari. otrkārt, atvērtāki un smaidīgāki. atceros, ka nākamajā dienā mums bija vēl viens mačs ar tiem pašiem čaļiem, bet zālē. lietuviešiem ļoti attīstīts futzāls. stāstīja mums viņu treneris, ka futbolu viņi nopietni neuztver. Lietuvā izsenis pamats likts uz zāles sportiem - basketbols, volejbols, futzāls. viņi vasarās spēlē zālē fuci pat. mēs uz zāli ejam, jo vienkārši ziemā darīt nav ko. līdz kādam 2010.gadam vispār ar āra buceni zālē rāvām. nezinājām, ka futzāla bumbas vispār pastāv.
lai nu kā, zālē mums jau labāk gāja. tur es spīdēju. es tad maziņš biju, ļoti ātrs, pa zemi daudz vārtījos. vilku viņus ārā. viņiem interesanti noteikumi bija - stūra sitienu vietā pendeles. ķipa, ja es atsitu bumbu uz stūri, tad pendele uz maniem vārtiem. es kādas 10 pendeles tad izvilku no 13. atceros, ka viņi jau nesita necik nopietni arī. ļoti žēloja mūs. lai gan bija pāris veči, kuri šāva durtajā no 2 metriem. totāli Igori. ā, izskatījās viņi visi uz 25-30 gadiem. ūsaini, gari, lieli. Elmārs teica, ka mūsu gadi 90.-94. huj.
beigās gan kruti bija. pēc spēles visi apkampāmies. nu, tā ritīgi profesionāli viss pie viņiem bija. atvērti, īsāk sakot, čaļi.

Tāpat komandā spēlēja Harijs Gackis, Aleksandrs Dmitruks, Indulis Vidriķis un no Voroņežas atbraukušais jaunais futbola treneris Jevgeņijs Katajevs. Tieši pēdējam bija lemts kļūt par vienu no galvenajiem Valmieras futbola atdzimšanas veicinātājiem.
1978.gadā Katajevs kļuva par pilsētas futbola komandas galveno treneri. Komanda tikām bija tikusi arī pie jauna nosaukuma - "Gauja". Jau pirmajā gadā Katajeva vadībā komanda izcīnīja tiesības spēlēt A klasē, kur Valmierai savas komandas nebija bijis veselus 15 gadus.

Katājevs ir viens no mūsu pilsētas leģendārākajiem cilvēkiem. un manas ģimenes tuvs draugs. viņš mani vienmēr aicina uz pirti pie sevis, es viņam bieži braucu palīdzēt ar datoru. viņš cenšās mani pielauzt atkal mācīties spēlēt ģitāru un darīt to kopā. cik reizes nav piemānījis mani, ka viņam jāpalīdz, un pielauzis, lai atbraucu un tad liek spēlēt giču vai klavieres kopā, jo atkal netā uzgājis kkādus bezmaksas kursus. baigi kruts vecis.
viņam 78, ja nemaldos, un viņš ir senioru štangas čempions Vidzemē. pāri 80kg cilā. dzied korī un spēlē tubu orķestrī. vispār baigi aktīvs cilvēks. šajā vecumā arī ar snovu dragā. aizpagāšgad kopā braukājām pa Baiļiem. es reāli nezinu citu tādu piemēru, kad cilvēks visu dzīvi ir veltījis sev un pavadījis to nenormāli interesanti. par tādiem cilvēkiem tikai teļļukā rāda. viņam savā vecumā vairāk hobiju nekā veselīgam cilvēkam, kurš tos vairs nevar fiziski atļauties.
bet vispār baigais gandarījums, kad tu spēlē fuci ar bijušajiem profiem, kuri dievina Katājevu, sauc viņu tēva vārdā kā tādi zēni, uzrunā kā skolotāju, bet šis ierauga mani un uzrunā kā mazdēlu. vispār neko no sevis neizsaku kā personība, esmu totāls duraks un viduvējība visā, ko daru. taču pīzģec, cik daudz ar mani noticis tāds par ko tik ļoti var tikai sapņot. kā tāds cilvēks, kuru neviens nezina, bet, kurš ir svarīgāks par tiem, kurus zina visi. Neutral
jāsāk rakstīt autobiogrāfija.
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  velnciemietis Piektdiena Marts 20, 2015 8:30 pm

termometrs rakstīja:

Šito jau bija inčīgi lasīt. Kādu nosaukumu domā likt? Smile
velnciemietis
velnciemietis

Number of posts : 21853
Dzīvesvieta : Varšava

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  velnciemietis Piektdiena Marts 20, 2015 8:31 pm

Vynilz rakstīja:Es diez vai iešu uz kādu Jelgavas spēli. Astafjevs treneris, Starkova skola. Neskatāms futbols. Moš uz eirokausu, ja būs sakarīgs pretinieks kā Rosenborg bija

Vo, vo tik gaidi rezultātu, process neskatāms Smile
velnciemietis
velnciemietis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  termometrs Piektdiena Marts 20, 2015 9:32 pm

velnciemietis rakstīja:
termometrs rakstīja:

Šito jau bija inčīgi lasīt. Kādu nosaukumu domā likt? Smile
nezinu. gan jau kaut ko ar dzimumorgānu pieminēšanu.
termometrs
termometrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  velnciemietis Otrdiena Marts 31, 2015 8:19 pm

velnciemietis
velnciemietis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lukstins88 Trešdiena Aprīlis 15, 2015 7:23 pm

Lukstins88
Lukstins88

Number of posts : 33916
Dzīvesvieta : Ādaži

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  女 Trešdiena Aprīlis 15, 2015 7:53 pm

A Krievijā vai tad nevar?

Number of posts : 26920

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  dainissimo Trešdiena Aprīlis 15, 2015 8:19 pm

Lajuks protams
dainissimo
dainissimo
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lukstins88 Pirmdiena Aprīlis 27, 2015 11:41 am

Līdz ar Jelgavas un Ventspils iekļūšanu kausa finālā, Liepāja nodrošina sev EL kvalifikāciju
Lukstins88
Lukstins88

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lukstins88 Piektdiena Maijs 01, 2015 3:51 pm

Metta paķer punktu pret Jelgavu.
Lukstins88
Lukstins88

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  dainissimo Piektdiena Maijs 01, 2015 3:52 pm

psc
dainissimo
dainissimo
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  dainissimo Piektdiena Maijs 01, 2015 3:55 pm

lai gan

LATVIJAS VIRSLĪGA - Page 3 AMwcsC2
dainissimo
dainissimo
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lukstins88 Piektdiena Maijs 01, 2015 6:38 pm

Ikaunieks prom, lai dzīvo Ikaunieks, šoreiz Dāvis

5 spēlēs 4 goli, pašreiz līgas labākais vārtu guvējs
Lukstins88
Lukstins88

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  velnciemietis Piektdiena Maijs 01, 2015 6:43 pm

Vynilz rakstīja:psc

Tak Jelgava Mettas klienti uz punktu zaudēšanu Smile
velnciemietis
velnciemietis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  dainissimo Svētdena Maijs 24, 2015 1:06 pm

Jelgava ietekmējusies no Sky Sports dizaina

LATVIJAS VIRSLĪGA - Page 3 CFw1NaoUgAA6N4-

dainissimo
dainissimo
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lukstins88 Svētdena Maijs 24, 2015 1:28 pm

jau kopš sezonas sākuma
Lukstins88
Lukstins88

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  velnciemietis Ceturtdiena Maijs 28, 2015 11:46 pm

Haha, nekas nemainās
http://sportacentrs.com/futbols/virsliga/28052015-par_gulbeni_aizdomu_ena_uz_nezinamu_laiku

A, ja paliek 7 komandas UEFA sacensībās nemaz piedalīties nevarēs.

Tas Ungurs gadījumā nebija arī Daugavpils Daugavā?
velnciemietis
velnciemietis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lukstins88 Trešdiena Jūnijs 03, 2015 5:42 pm

Gulbene izslēgta, Virslīgā paliek 7 komandas. Vnk psc

7. vieta (pēdējā) aizvadīs pārspēles
Lukstins88
Lukstins88

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  dainissimo Trešdiena Jūnijs 03, 2015 5:43 pm

Labs, vismaz kko darīja lietas labā
dainissimo
dainissimo
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lukstins88 Trešdiena Jūnijs 03, 2015 5:44 pm

Tas gan, bet ceru, ka tomēr kaut kad Virslīgā atkal spēlēs 10 normālas komandas
Lukstins88
Lukstins88

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lukstins88 Trešdiena Jūnijs 03, 2015 5:47 pm

Līdz ar Gulbenes izslēgšanu vēl samazinās spēļu skaits. No 28 uz 24
Lukstins88
Lukstins88

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  dainissimo Trešdiena Jūnijs 03, 2015 5:56 pm

Lukstins88 rakstīja:Tas gan, bet ceru, ka tomēr kaut kad Virslīgā atkal spēlēs 10 normālas komandas
Sākumā lai 8 salasa, kuras spēlē tikai futbolu
dainissimo
dainissimo
Admin

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lukstins88 Trešdiena Jūnijs 03, 2015 6:12 pm

Tas pats par sevi saprotams, es tik saku, ka ceru ka kaut kad būs tās 10 normālās komandas
Lukstins88
Lukstins88

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 3 no 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics